e o zmn video beklıyoruz yaklaşan geceden:).. one hand deıl ama:):)
Printable View
e o zmn video beklıyoruz yaklaşan geceden:).. one hand deıl ama:):)
Bak arkadasım senın yazıların duzgun degıl hasta degılım konusma yanlıs
beyler relax ıkınızınde arabasının tekerını patlatırım ona gore :D
cocuklar ayıp oluyo yeter durduk yerden neler dıyosunuz...bu roller sktı hakkat artık he dusman spec oldu mıllet ya
hangi ordu bu ??? gerekirse orduyu basarım ben :) korrr lar orrrlarrr
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ben vtec gectim video koysam sana gelebilirmiyim
basın sitesinde oturuyoruz biz :D
Arkadaslar ben bu arkadasla tartıstım ama anladımkı adam haklı ustune baya bı gıdılmıs ama vıdeoları ızledım gayet durustce gecmıs ara da baya fark var 15 jantlarda kapatmaz mantıklı konusyorum gercektyen araba yuruyoo durust olmak lazım
İyidir benim Barış'ım... O arabasınla çok uğraştı nerelere getirdi. Yani çok emeği var....
barış üstteğmennim bi kaç video link versende bizde izlesek merak ettim gerçekten
Emek gercekten var bugun otomatık 2000 cc nıssan 200 sx ler bu kadar zorlanırken 1,3 turbo ve ustune ustelık otomatık bı arac bırak gecmeyı bu vtec le konu olabılıyosa buyuk bı basarı kı vıdeolarda gecıyo
yaşına nazaraan yazmıştım ;) cendermemisin
videolar iyimiş. maşallaahh...
Barış ben demedimmi vtec mtec takılma sen diye. Arabalar aynı sınıflarda değil bi kere aşırı besleme ne demek yaw kaç bardasın 0.9 1.0 bence o arabada 1.2 bar'a kadar basabilirsin. Boost cont. var hava yakıt durumuna göre bi ara boost aç derim.
Vay be neler kovalamışım zamanında :D :D koltuk iptalli :D
http://img178.imageshack.us/img178/1554/dsc05617kl7.jpg
sımdılık o ortadakı fren lambasının orda ama koselerını delıp camdan sarkıtıcam :D