Coğu arkadaşında dediği gibi yurt dışı gibi görünüyor ilk bakıldıgında.Cidden güzel emek var ama üzerinde.Tam zevk arabası olmuş![]()
Coğu arkadaşında dediği gibi yurt dışı gibi görünüyor ilk bakıldıgında.Cidden güzel emek var ama üzerinde.Tam zevk arabası olmuş![]()
Bizim bu forum üyelerini anlamıyorum,zımba gibi duran arabalarda bile ufak tefek kusurlar arayıp yazıyorlar şaşırıyorum .
Genelde yorumlar = Maşallah ama şurası şöyle burası böyle vs..
Daha iyisini dört dörtlük yapacak olan varsa yapsın ,bana göre dört dörtlük bu araba .
Sahibini de tanımıyorum .
imzasız..
maşallah hocam bu kadar tatlısını görmedim Allah kazadan belada korusun bu araçda gördüğün en iyi en güzel araçdan biridir.
I LOVE 106 <3
www.honda-tech.com
Bu iş zevk işi. herkesin zevkinin aynı olduğunu düşünsenizehiçbirşeyin tadı kalmazdı.. yalan yok , kimine çok uyuz oluyorum. hayırlı olsundan önce , bu jant ne ? bu rengi çokmu aradın ? gibi yorumlar oluyo..yapçak bişey yok alıştım artık.. ben bu aracı kırmızı yapardım , herkes beğenirdi. bu sefer hem farklı hemde güzel görünsün istedim , oda oldu (bence)..
Kötü eleştiri kaldıramıyosan , burda fotoğraflarını paylaşmamak en iyisi..
O tarz yorum yapanlara nfs 2 şiddetle tavsiyedir maşallah abi arabana![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)