bu sefer Stance değil de Bursa | Worksateş ediyor hocam Maşallah
![]()
bu sefer Stance değil de Bursa | Worksateş ediyor hocam Maşallah
![]()
Masallah) sag tarafin usa parki yanmiyor sanirim.cogunluk beyaz janti begenmemis ama bence olmus .citalar benimde gozume carpti.baska bir on ek dusunulebilir .Allah kaza bela vermesin
![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
maşallah ALLAH kaza bela vermesin renk seçimi güzel jantlar orjinal renginde kalsaydı nasıl olurdu acaba![]()
En güzel Ek'lerden birisi Maşallah çok beğendimsadece gözüme takılan sol tarafın kamberi biraz daha açık geldi çekim açısından galiba
![]()
Harika olmuş jantlar ayrı bir güzel maaşallah allah kaza bela vermesin
jantları nasıl yaptırdınız merak ettim dogrusu ?
Tampon cıtaları ve arka honda arması şart
güle güle kullanın maaşallah.....
Dostum daha ayrıntılı baktımda sanki ön ve arka tamponlar bi düzeltme istiyor far altları panelin yanı ve tampon kulakları tam oturmamış sankii ön ve arkada dahil.. Kaput altında çok farklı ve tarz fakat o filtreyi bu araca yakıştıramadım.......Jantların konusunda da ben gayet beğendim hatta önleri 15 arkaları 16 yapman çook iyi olmuşş hem arkadan o jantın verdiği dolgunluğu almışsın hemde önden basıklığı almışsın aracın duruşunda çok büyük etkisi varr....Gerçekten emek verilmiş bi araç belli son olarak arka tampon çıtaları çıkmacılar da nette birçok defa denk gelmiştim hatta bu sitede bile vardı diye hatırlıyorum....kazasız belasızzz....
bu 2. yorumum![]()
Bugün benzinlikten 50 TL'lik vergi aldım, yanında 12 TL'lik benzin verdiler!!!
masallah cok farklı olmuş
Maşallah çok güzel olmuş. Renk ve jant çok farklı hava katmış tam yurt dışı hesabı![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Yorumun bittiği yer dilimi yuttum diyebilirim tütütütü 41 kere hatta 82 kereMaşAllah kazasız belasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)