aracı akınsal da gordum bızım dukkanın tam karsısında duruyordu hondacıdaydımasallahı var jantlar cok dıkkat cekıcı gercekten hos duruyor
allah kaza bela vermesın
![]()
aracı akınsal da gordum bızım dukkanın tam karsısında duruyordu hondacıdaydımasallahı var jantlar cok dıkkat cekıcı gercekten hos duruyor
allah kaza bela vermesın
![]()
kocaman maşallah burak kardeşim çok güzel bir araç...yapan güzel yapmıştı zamanında belli ki sende güzel bakıyorsun kazasız belası binmen dileğimle
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
her alanın bır emegı var Burak kardesım de cok guzel dokunuslar yaptı..bende cok para harcadım..tek bır kımsenın emegi yok yanı..her alan ıyı ısler yaptı aracta..sanslı aracmıs apachılerın elıne dusmedı![]()
kartal mc de gormustum aracını daha once sıteden de gormustum.. gerçekten cok güzel ve ılgı cekıcı masaallah![]()
Maşallah kardeşim Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Ef'inde ayrı bir zevki varkazasız belasız sürüşler
Allah kaza bela göstermesin Maşallah![]()
Yazmıcaktım yazayım hadi, bir jant mı koydum ? On takımı ne haldeydi cukurda kaza yaptık zannetmıyormuyduk ?bagaj yarısına kadar su doluydu sağ onden su alıyodu Araçta lpg sökülmüş söküldügüne dair proje yok senınde haberın yokmus boyle bi durumdan gittim proje çizdirmedim tam 1.ooo Lira hiç yoktan yere para verdım ve ne durumda oldugumu biliyodun? VR6 lip takan cok az vardı Ef'e noldu onuda bulduk jant deyip geçme onuda gittim sıfır lastik sıfır jant aldım nakit saydım Ölü fiyata jant aramadım ee bastık ettik kamber zart zurt 3 sabah akü takviye yaparak calıstırdık gittim akü kutup basına kadar sııfr akü aldım EEEE Çok emeğim var demek hakkımdır. birde fotograf koyarım anlaşılır zaten.
![]()
Baps.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)