MaşAllah güle güle kullan.
2 ay yeter artık bana bu bişey yapmam![]()
ayrıca teşekkür![]()
teşekkürler.
teşekkür ederim yalan yok benim bile hala alışmadı![]()
teşekkür ederim
amerikan park modüllerim de geldi gelir gelmez bi heves taktım kendim
park ampulleriyle beraber yandığında pek hoşuma gitmedigi için parkları söktüm sadece sinyaller yanıyor parları açtığımda
![]()
Bence kapakları tekrar takmalısın siyah boğmuş bu arabayı![]()
cümlemize inşallah, teşekkürler.
kapaklar takılı şu an
ben modülsüz yaptırmıştım corsada ama bunda duyla fln oynamayalım dedik bi heves aldım. ısınma problemini aldıktan sonra öğrendim ama hiç bir yere temas etmeyecek şekilde sabitledim şu anlık bir problem yok bakalım.
askerde olduğum için ilgilenemedim ayrı düştük uzunca bir süre.. 6 ay doğru düzgün temizlik vs görmediğinden gelir gelmez detaylı temizlik ve cilanın ardından asker öncesi söktüğüm eibach yaylarımı geri taktım. Yaklaşık 1 aydır yana döne jant arıyorum ancak istediğim modelde uygun bijon aralığına sahip jantı bir türlü bulamadım.
iki gün önce yine ***** sitede jant ararken şans eseri bir süre jant arayışımı erteleyecek plastik R32 tampon ilanına rastladım. R32 spoyler ile beraber aldım ve bugün itibariyle elime geçtiler.
![]()
![]()
maşallah yeni tamponlarıyla daha güzel duracaktır kazasız belasız...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
cok ıyı bır karar almıssınz. tebrık ederım. aracın onden goruntusu cok degısecek.
r32 tampon cok agresıflestırıyor.
Arabacı - Kaportacı
Çocukluğumun geçtiği araba bizimkinin aynısı anılarım canlandı![]()
Maşallah araç çok güzel tertemiz, yay güzel şeçim olmuş ne aşırı düşük ne de yüksek, r32 tamponu r32 jantları ile tamamlansa çok güzel olur
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)