User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: '96 Nissan Terrano V6 (Pathfinder WD21)

Sercanius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berent.t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pathfinder serisi içindeki en sevdiğim kasa. Bir dönem iki kapılısına ev sahipliği yapmıştım. Tam bir tank Kazasız belasız, iyi günlerde kullanın..
    Çok teşekkürler, evet 2 kapılı olanlarıda çok hoş bende çok istemiştim ama nasip 4 kapılıymış.
    Bir üst kasa olan 96-2001(96-04) R50 pathfinderlar yarım şase bu yüzden arazide kafadan sallama yapabiliyor, WD21 kadar sağlam değiller ayrıca vergiside 2 katı olduğu için özellikle tercih etmedim, Terrano II ise ispanya üretimi, V6 motor yok ve kasa olarak birebir ford maverick..

Yıllardır hayalim hep WD21 V6 di sonunda kavuştum.. Patrol, WD21, D22 ve Navarra nissanın yaptığı en sağlam ve dayanıklı araçlar.

mişubici'ler kızmasın

Alıntı nitrosystem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah boya istiyor gibi sanki
    Teşekkürler, araç tamamen boyasız, yani fabrika çıkış boyası ve en ufak rötuş dahi yok. Bence boya değilde sanki iyi bir pasta cila istiyor gibi. kaportada boya çatlağı, çürüme, güneş yanığı vs yok boya durumu gayet iyi ama parlamaya ihtiyacı var, ilk resimlerde araç tozlu.
    Pro Stock Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pro Stock Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah çok keyifli olduğuna eminim Bir sonraki kasa pathfinder lar hakkında bilginiz var mi acaba? Babam hastası. Çok ağır olmayan arazide ki performansı, lpgyle uyumu, vergisi falan. Kazasız belasız binin inşallah

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah abıcım bastan kukruyor fln sandım artık dag tepe duz gıdersın

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maaşallah çok beğendiğim bir model.
    Çamurda batmış, el freni çekiliyken adeta peşinde sürüklemişti benim ton balığını
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    laa serco bi ara şu domuz burnuyla misiye gidek
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliSafak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah çok keyifli olduğuna eminim Bir sonraki kasa pathfinder lar hakkında bilginiz var mi acaba? Babam hastası. Çok ağır olmayan arazide ki performansı, lpgyle uyumu, vergisi falan. Kazasız belasız binin inşallah
    teşekkürler, bir sonraki kasa R50 pathfinderlar 3.3litre motorlu ve 170hp motor gücüne sahip. Üretim yerleri ispanya ve japonya olarak ayrılır. R50 düşünüyorsanız japon üretimini tercih ediniz kalite ve işçilik farkı çok ciddi boyuttadır. (kaput altındaki lisans kartında yazar) Vergisi 3.0 dilimini aştığı için şuan 1000tl ye yakın bi rakam olması lazım geçen sene 900küsürdü. Arazi kabiliyeti konusunda kesinlikle çok çok başarılıdır rahatlıkla söyleyebilirirmki modifiyesiz bir ZJ Cherokee ile modifiyesiz bir R50 pathfinderı aynı arazi ortamında karşılaştırdığınızda pathfinderın açık ara zorlanmadan etabı geçtiğini görürsünüz. ZJ nin tek avantajı modifiye parçasının çok çeşitli ve bol olması bu yüzden neredeyse bütün cherokeeler aşırı modifiye yapılarak araziye çıkıyor ardından standart pathfinder ile arazide kıyaslamaya giriliyor böylece pathfinderlar sanki kabiliyetsiz bir araç gibi görünüyor. Özetle standart bir ZJ ile standart bir R50 kıyaslanırsa R50, ZJ nin yanında Stage-1 Modifiyeli gibi kalır (wd21 ise stag-2 gibi oluyor).

R50 çok komforludur, iyi yol tutar, arazide üstündür (ağır arazi dahil), fiyatı uygundur, çok uzun km yapar, fabrika çıkış forged kol piston mevcuttur, LSD standarttır, Motor bölümü hariç tam şasedir, LPG uyumsuzluğu yoktur. düşük km li yıpratılmamış bir R50 sizi üzmez memnun kalırsınız. özellikle düz vites bulursanız tadından yenmez, yakıtıda çok az olur.
    Pro Stock Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    laa serco bi ara şu domuz burnuyla misiye gidek
    gidek abi hatta 2 tanede arkadaş bul uludağa doğru çıkalım çadır var bende
    Pro Stock Garage

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sercanius Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gidek abi hatta 2 tanede arkadaş bul uludağa doğru çıkalım çadır var bende
    waipa team uludagda
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sercanius Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler, bir sonraki kasa R50 pathfinderlar 3.3litre motorlu ve 170hp motor gücüne sahip. Üretim yerleri ispanya ve japonya olarak ayrılır. R50 düşünüyorsanız japon üretimini tercih ediniz kalite ve işçilik farkı çok ciddi boyuttadır. (kaput altındaki lisans kartında yazar) Vergisi 3.0 dilimini aştığı için şuan 1000tl ye yakın bi rakam olması lazım geçen sene 900küsürdü. Arazi kabiliyeti konusunda kesinlikle çok çok başarılıdır rahatlıkla söyleyebilirirmki modifiyesiz bir ZJ Cherokee ile modifiyesiz bir R50 pathfinderı aynı arazi ortamında karşılaştırdığınızda pathfinderın açık ara zorlanmadan etabı geçtiğini görürsünüz. ZJ nin tek avantajı modifiye parçasının çok çeşitli ve bol olması bu yüzden neredeyse bütün cherokeeler aşırı modifiye yapılarak araziye çıkıyor ardından standart pathfinder ile arazide kıyaslamaya giriliyor böylece pathfinderlar sanki kabiliyetsiz bir araç gibi görünüyor. Özetle standart bir ZJ ile standart bir R50 kıyaslanırsa R50, ZJ nin yanında Stage-1 Modifiyeli gibi kalır (wd21 ise stag-2 gibi oluyor).

R50 çok komforludur, iyi yol tutar, arazide üstündür (ağır arazi dahil), fiyatı uygundur, çok uzun km yapar, fabrika çıkış forged kol piston mevcuttur, LSD standarttır, Motor bölümü hariç tam şasedir, LPG uyumsuzluğu yoktur. düşük km li yıpratılmamış bir R50 sizi üzmez memnun kalırsınız. özellikle düz vites bulursanız tadından yenmez, yakıtıda çok az olur.
    Anladım teşekkür ederim manuel bir pathfınder buluruz inşallah

Vts_Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah aracınız çok güzelmiş. bende 2.7td tek kapı aldım. önce yükseltme kiti ve lastik yaptım. siz neden yükseltmediniz? sizdeki dodiklerden nerde bulabiliriz?
    RACE WERKS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)