Teşekkür ederim çok sağol
Amin çok teşekkürler.
Vallahi B GT jantlarına çok benziyor ama arkadaşım olmayabilir diyor
Çok teşekkürler. Ben uzun zamandır arıyorum dediğin gibi birçoğu feleğin çemberinden geçmiş oluyor. Ben uzun araştırmalar sonucu sadece saksı düşmesinden dolayı ön kaputu değişmiş bi araç buldum onun dışında hiç kazası ve boyası yok
Hacı allah razı olsun sağolasın teşekkürlerO jantların modelini cuma gününden beri bulacam bulacam dedin hala bulacaksın
![]()
Hemşerim hayırlı olsun![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
böyle temizlerden kaldı mı artık yahumaşallah varya renk duruş falan 10 numara kazasız belasız güle güle kullan
![]()
bbm pin :2B244451
Maşallah, çok diri ve şık duruyor
Vectra jantı değil, onlar 16 ve 5 bijonlu. İrmscher'e bakındım da onlardan birinin de değil, Corsa B, Tigra ya da Astra F lerden birinin aksesuar jantıymış bence bu![]()
maşallah,kazasız belasız günlerde olsun![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Sağolasın timuçin teşekkür ettim hacı![]()
Sağolasın kardeşim teşekkürler. Mersinlisin sanırım sende ?
Çok çok teşekkür ederim benim için beyazdan farklı olması önemliydi gönlümde kırmızı vardı ama gride içime çok sindiTemizlik konusunda illaki vardır dahada temizi iyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler
Sağolasın levent teşekkürlerValla jantların tam olarak ne olduğunu çözemedik gitti bizde
Çok teşekkürler hepimize inşallah![]()
2 seneden beri takip ettiğim araba her ilan açıldığında arabam vardı alamadım.Çok güzel temiz bir araç kazasız belasız kullanın
kuzenımle konusuyorduk ne zaman konusu acılır dıyemasallah cok guzel orjınal bı araba aldınız bız cok tıtız,temiz kullandık umarım bundan sonrada boyle gıder
![]()
Aruba blue daha güzel pampaaaSağolasın kardeşim benim
![]()
Abi çok çok sağolasın
Çok sağolasın kardeşimBizde çok titizlikle bakıp öylede kullanacağız uzun yıllar inşallah
Anladım mersinde olduğun zamanlar katıl bize![]()
Hayırlı olsun Maşallah çok güzel duruyor![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)