Maşallah kardeşim çıkana kadar yorum yapmadım çok çok güzel olmuş ömürlük binilir![]()
çüş oha filan gibi cümleler az gelir bence.
41 kere değil binlerce kez maşallah. allah ağız tadıyla binmek nasip etsin. çok hoşuma gitti..![]()
Çok güzel olmuş maşaallah. Bence tamponlar güzel ama normalleri takıcam diyosan farklı bir tavsiyem olucak. Amerikalıların çok yaptığı bir uygulama olan amerikan tamponları kısaltma işlemini yapabilirsin. Yani metal kısmı içeri alıyolar. Sanırım içten tampon amortisörlerini kısaltarak yapılıyor. Fotoğraf bulmaya çalıştım da bulamadım. Bulursam koyarım...
çok iyi iş çıkartmışsınız, iyi günlerde kullanın.
nacizane olarak söylemek istediğim, keşke bu orijinallikteki bir aracı fabrika çıkış rengine boyatmış olsaydınız ileriye dönük çok daha değerli kılardı yaptığınız restorasyonu.
Fiat's Are Faster Than You Think!
maşşallah çok iyi.
Arkada tampon altında sanki bir şey eksik birde egzoza bi işlem yapılmalı yada daha güzel bi uç kullanılmalı onun dışında mükemmel duruyor maşallah![]()
Kocaman maşallah..
araba harika olmuş bakmaya doyamadım maşallah
KArdeşim maşallah harika olmuş gözüme takılan tek şey kapı kolları oldu. Aynalar v.s siyah iken onlarda siyah olsaydı tadından yenmezdi![]()
.
Cok tesekkurler amın
Abıcım begenmene cok sevındım ınsallah omurluk bınerız cok saol
Abim cok saol allah razı olsun cok tesekkur ederımbı arada goruselım arayı actik
Aahaha cok tesekkurler ınanın bole tepkıler almak 1 sene verılen emegı yorgunlugu tedavı edıyo cok tesekkur ler saolun amın ınsallah
Begenmenıze cok sevındımcok saolun.. Valla guzel sıstemmıs hıc gormemıstım eger foto bulabılırsenız ve detayları falan paylasırsanız cok ıyı olur makbule gecer koyarsanız saolun
Ehehehetesekkurler saolun amın
Bencede bu fıkır benımde kafama cok yattı
Cok tesekkurler saolun
Valla bı an dusunmedım degıl ama sonradan dedım soyduk farklı bı renk olsun
Cok saolun
Aynen zaten egzozu suanlık taktım cıft cıkıs guzel bısı yaptırıcam kesınlıkletesekkurker saolun
Tesekkurlerr
Ehehe cok tesekkur ederım
Valla canlı cıdden dedıgınız gıbı tesekkur ederım
Cok tesekkur ederım cok saolun.. Valla suan tek ıstedıgım sole kaputu actıgım zaman 6 sıralı bır bmw yazılı bısı gormek ama ınsallah ilerde bı gaza gelı onu da yaparım
tesekkurler
Adaş cok saol begenmene sevındımayıp edıyosun ınce ıslerı var zaten onlarada bu el atarız bencede guzek olabılır
Ustam cıddı ıydıır 11 senenonce vosda toplamıstık hala jılet gıbıdırtesekkurler..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
maşallah harika olmuş inanılmaz beğendim bu tarz şeyler sorulmaz ama benimde planımda var e21 toplamak ama kararsızım öğrenci bütçesiyle toplanabilir mi ne kadar harcandı arabaya ?
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)