Sıkıntı varsaçjant ve lastikler 13 14 civarı gelir vts jant lastik tahminim 17 kilo falan rahat vardır biraz hantallaşması normal
pm atıyorum
![]()
Sıkıntı varsaçjant ve lastikler 13 14 civarı gelir vts jant lastik tahminim 17 kilo falan rahat vardır biraz hantallaşması normal
pm atıyorum
![]()
Baştan sona kadar konuyu okudum bende C2 almayı düşünüyorum bu yaptığın işlemler bana yol göstericek Allah kaza bela vermesin![]()
SKODA SIMPLY CLEVER
ne kaldı kanka şimdi yapılacak maşallah ne var ne yok doldurdun ufaklığa![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
maşallah kardeşim yolda denk geliyorum arada
çok teşekkür ederim cümlemizesize de şimdiden hayırlı uğurlu olsun
kanka intercooler boruları monte edilecek motor kaldı işte, başka da birşey kalmadı sonra da dokunmam
çok teşekkür ederimbi korna çalarsanız tanışmış oluruz.
kardeşim intercoolerı arabanın üzerinde taktıkta boruları takamadık daha bir sürü aksilik maalesef
ufaktan bir güncel çekeyim bu arada,
intercooler montajı yapıldı, boruları krom boru yaptırdım, flanş yardımıyla turbonun ağzından aldık hatta, doğru düzgün bağlantı hortumu bulamadık dolayısıyla esneme olmadığı için titreme oldu araçta.flanştada yağ kaçağı vardı dolayısıyla söktük şimdilik.silikon borular gelince montajı tamamlayacağız.egr iptali ve yazılım güncellemesiyle noktayı koymayı düşünüyorumbunlarda resimler,
downpipe
bu da kaçıran flanş
bunlarda esnemeyen rezil bağlantı hortumlar
bunlarda ufak c2 buluşmamız bordo olan vts siyah olan vtr
![]()
///MPower
Bence o kelepçeleri değiştirmen lazım gereğinden fazla kalın esneme olucaksa bile engeller. Benimde coolerla ilgili bi problemim var çözemedim coolar değilde boru diyelim![]()
Turbodan Çıkıp plastiğe giriyorya ordanda brnim boruya girip gidiyor, oraya ne yaparsam yapayım atmasını engelliyemedim turbonun basıncıyla kelepçenin ordan atıyor. Plastikle benim borunun birleşme noktası. Kelepçeui ne kadar sıksamda fayda etmiyor o köşeyi silikon hortumla dönecem öyle boruya girecem bu gidişle. Herşeyi denedim hortumun altına yapıştırıcımı dersin aklına ne gelirse. Tek çare silikonla dönüp öyle bağlamak kelepçenin sıkma alanıda 1 1,5 cm kadar yetmiyor demekki gücü
Çalışmalar bi-xenon'suz noktalanmaz bence
Ağırlığı nedir bunun ?
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Vizeler bitince pazar gününü komple c2ye ayırdımsağ stoptan su alan bagajım tamir edildikten sonra, sac bitümlü bantla kaplandı yıkanıp temizlenen bagaj halımıda geri taktık.bu arada hazır arkayı komple boşaltmışken arka kapı trimlerinin kırık klipslerini de değiştirdim.
uzun zamandır kenarda duran stickerlarımı da yapıştırdım
![]()
///MPower
Kardeşim maşallah her yaptığın uygulama yerinde olmuş.
Senin bukdar aracınla uğraşman benim ilk zaman heveslerimi hatırlattı. Eskiden günde 2 kere araba yıkarken şimdi hiçbişeye vakit bulamıyoruz
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
abi çok teşekkürleruğraşmaya devam etrafta deli muamelesi görüyorum ama genede çok zevkli
bu arada pioneer teybimi sattım.hem kendi kendini sıfırlama sorunu hemde direksiyon kumandasını kullanamamam + çirkin görüntü beni orjinal teybe geri itti.kendi cd çalarım bozuk olduğu için 2005 c3 ten çıkma orjinal teyp aldım.fakat track cd si çalması benim usb modül almaya zorladıteybin cd changer girişinden bağladım modülü ama cd changer aktive değilmiş araçta.neyse lexia ile cd changerı aktive ettik şimdi canavar gibi oldu.işin enteresan tarafı orjinal teyp 4x25 çıkışlı olmasına rağmen alpine hoparlörlerimle çok daha iyi bir ses verdi.en kısa zamanda alpine in kendinden amfili küçük kutu baslarından alacağım
buyrun resimler:
modülü çift taraflı bant yardımıyla torpidoya sabitledim.
![]()
///MPower
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)