App arkada var sadece. Ön tarafta genelde plakasız gezdigim icin ihtiyac duymadım. Cok tesekkürler.
Çok tesekkürler, zaten kıyamıyorum ne olcak bilmiyorum. Pişmanlık konusunda haklısınız diyecek hicbisey yok.
Cok sagolun.
App arkada var sadece. Ön tarafta genelde plakasız gezdigim icin ihtiyac duymadım. Cok tesekkürler.
Çok tesekkürler, zaten kıyamıyorum ne olcak bilmiyorum. Pişmanlık konusunda haklısınız diyecek hicbisey yok.
Cok sagolun.
Bugun aracı sattım. Satıcam satıcam dıyodum ama sanırım notere gıdene kadar durumun cıddıyetının farkında degılmısım.
her iki tarafada hayırlı olsun,alan forumdan mı?
İKİ KAPILI BİR HONDA, GİDİYORUM GÜNDÜZ GECE…
Sagolun. Hayır bıldıgım kadarıyla foruma uye degıl ama degerını bılecek bırısı olduguna suphem yok.
Kardesım cok sagolasın. Butun gun yanımdaydın, her anlamda cok destek verdın bana. Hakkını helal et.
Evet 3 yıl ıcınde en ufak cıvatasına bıle emegım gecmıstır.. Guzel temennılerınız ıcın tesekkurler, yıne keyıf alacagım bır arac alacagım, tabıkı yerı bambaska olucak.
E36 ömürlük araç hayallerim var.. Neden sattınız acaba sıkılma mı sebep eski gelmeye mi başladı.. Ömürlük araç olmaz mı?
forumda keyifle takip ettiğim konulardan biriydi, şaşırdım satmanıza..
hayırlısı olsun, yeni aracınızda da konuyu hep güncel tutun, keyifli oluyor sizin konularınız.
Vay arkadaş insan satarken haber eder hacım belki biz niyetlenirdik. Gizli gizli konuya bakıp çıkıyordumHayırlısı olsun daha iyisi gelir inşallah
Tufan has no limits.
Alanada satanada hayırlı olsun umarım sattığınız gibi temiz bir araç bulabilirsiniz![]()
Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?
biri gider biri gelir.ilk zamanlar zor olsa gerek gerçi (: hayırlı olsun şimdiden,daha iyisini alırsınız..
Ah o noterden çıkışta anahtarı yeni sahibine verip ayrılması yok mu imdb dram/gerilim 9.2 alırHayırlı olsun iki taraf içinde
................
Konu hndcrx tarafından (11-05-2019 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.
Her iki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun, gerçekten sizde kalmamasına üzüldüm. Allah daha iyilerini nasip etsin.
Hakikaten maşallah eksik edilmeyecek cinsten, maaşallahh
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)