Maşallah artık keyfini sürersin fakat bi nazar boncuğu falan al![]()
Maşallah artık keyfini sürersin fakat bi nazar boncuğu falan al![]()
It is not hocus pocus,it is all about focus.
Jantlar yakışmış ama en azından arkalara bi flanş yapılırsa çok daha tatlı dururkazasız belasız kullan renkte çok iyi olmuş
![]()
Daha çok yolumuz var bakalmTeşekkürler..
Valla ya flanş yapayım diyorum ya da ufaktan offset de verdirebilirim önler hoşuma gidiyo bu haliyle arkalara bi ayar çekicem en kısa zamanda
Bugün duşumuzu aldık bikaç foto gelsin taze taze:
Not: Fotolarda herhangi bir oynama yoktur![]()
arka rüzgarlık,aynalar ve yan çitalar tavandaki folyodan olsa nasıl olur diye düşündüm bi an
maşAllah![]()
TR - B13
Tenekelere güzel bi kapak takaydın daha güzel olurdu ben jantları pek beğenmedim açıkcasıhe bide tavanıda kaplatmayaydın keşke orjinal olsun soluk olsun
Maşallah bu arada..
Ya ben aslında o boya konusunda boyacının kurbanı oldum ne varsa boyamış kırmızıyaşu ara final dönemim pek ilgilenemicem araçla ama zamanla değişiklikler olcak
Şimdilik bu hali hoşuma gidiyor jantların en azından değişiktavan konusuna gelince renk gerçekten felaket farkediyodu turuncuya dönük bi kırmızı vardı tavanda çünkü
![]()
Mübarek final haftasında başarılartakipteyim konuyu
Orjinal jantarı daha güzel dururdu (bence)...
teşekkürler
amin hepimize inşallah..
teşekkürler hepimize..
orjinal jantları bulunsaydı hiç dokunmazdım bile ama bunlarla idare edicez jant işine girene kadar..
haftasonu odayım haberleşiriz çekeriz güzel fotolar umarım (: tenekelere renk arıyorum zaten de bi renk oluşturamadım kafamda![]()
maşallah rs başkadır
yanlız nedense rs ler maviyle sanki daha bi efsane duruyo
2000-2001 yıllarında bende mavisi vardı 1,8 rs in
o arabadan aldıgım keyfi başka hiçbi arabadan almadım
sonra talihsiz bi kaza yaptık altıparmakta şark marketin önünde duran opel astra ve golfe arkadan vurdum opel astranın bagajda lpg tankı olmasaymış bele kadar girecekmiş
neyse fazla uzatmıyayım iki alman haşat olurken rs in şaseleri görünce şok oldum o kadar mı saglam olur sadece far ve tampon degişti
kazasız belasız
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)