Aynen öyle, teşekkürler
Aldığımda direksiyonda sorun var herhalde diye düşündüm ama dediğiniz gibi bunlar böyleymis, sagolun
Teşekkürler
App plaka zaten mevcut, gerisini tamamlayacağım zamanla![]()
Aynen öyle, teşekkürler
Aldığımda direksiyonda sorun var herhalde diye düşündüm ama dediğiniz gibi bunlar böyleymis, sagolun
Teşekkürler
App plaka zaten mevcut, gerisini tamamlayacağım zamanla![]()
Bizim burda adamın teki her sabah park ediyor aynısından aynı renk. Geçen merak ettim camından kafamı uzatığ baktım 34 bin deEminim hiç boya da yoktur o arabada çok temizdi.
Maşallah bu da çok temiz. Bu kasalar G lerden daha çok hoşuma gidiyor.
Dayım da var lacivert hb astra f otomatik. Astra g otomatik ile çok denedik g den 5 boy hızlıydı![]()
ilk arabam hb kasasıydı bunun hep içimde kalmıştır kazasız belasız gule gule maaşallah![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Aynen sadece amerikan park var, bi ara basmaya niyetlendim ama direksiyon kutusu kendini koyverecek gibi oldugundan vazgectimAslında gözüm alıştı bu haline
Teşekkürler, korumaya çalışıyorum elimden geldiğince
Teşekkürler
Astra G biraz daha ağır bir arac. Motor aynı olunca ağırlık farkettiriyor baya
Sagolun teşekkür ederim ben de hb istiyorum kısmet sedanmis![]()
Çok şık, temiz maşallah.. Benim aracım olsaydı katiyen dokunmazdım yay may da takmazdım..
Orjinalliği, jantları, (GLS diye geçen versiyon sanırım) temizliği ve kasası süper, rengi ayrı güzel.. 2000 senesinde sıfır G kasa aldığımızda gözüm yinede bunlara giderdi.. Güzel araç çünkü ))
Çok güzel, her gördüğümde yorum yapmadan geçemiyorum, maşallah hala sendeyse eğer kazasız belasız kullan kardeşim..
şimdi diyosun ki "bu araç full orjinal ve benim hıhh"bende de olsa bende derim
![]()
Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...
Maşallah kardeşim mükemmel bir araban var, Ben de aynı kasayı kullanıyorum da seninki gibi olsa hiçbir yerine el sürmezdim.. (Belki güzel bi yay ile kıvamında düşüklük) Kazasız belasız..
Tabanway..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)