User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Y56 SPOON JDM EF9 basıklık oranı ?

Umut melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civic@ef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim için çok özel bir araba hayırlı olsun güle güle kullan ön tamponı farı stop ları sinyali arka reflektörü kamber kit göğüsü arka disk sistemi baya uğraşmıştım. Allah kaza bela vermesin satmayı düşünürsen mutlaka haber ver

Aynen Abi'm gören görenler zaten boş olmadıgını anlıyorlar üstündeki emek çok seninde katkın varsa Allah razı olsun emegine saglık daha zaten arabayı tanımıyorum neyi var neyi yok edit olarak sadece acayip değişik yürüdüğünü biliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üstündeki tampondan başka ef de yok onu söyliyebilirim kasasıda çok düzgündü ankara arabasıydı.taban halısını bile değiştirmiştim ben satarken koltukları iyi değildi sadece. Hayırlı olsun tekrardan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civic@ef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstündeki tampondan başka ef de yok onu söyliyebilirim kasasıda çok düzgündü ankara arabasıydı.taban halısını bile değiştirmiştim ben satarken koltukları iyi değildi sadece. Hayırlı olsun tekrardan.
    İçi dışı sıfır araba gibi ABim zaten halı ve tabanı iç aksamları falan dediğin gbi koltuk şuan bride var üstünde aslında belki senin bilmediğin bi cok şey vardır detaylı fotograflara geçmedim ben iç dış vs eline koluna emegine saglık aklımdasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı undertaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence gayet hoş olmuş maşallah, jant seçimi güzel faakt rengi bir parça açılsa çok daha güzel olacak.
    Eyvallah teşekkür ederim

35AR5226 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence basıklığıda iyi görünüşüde hiç elleme abi bzim buralar ***** sonra ikidebir tampon boyatmak zorunda kalırsın gerek yok iyi böyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 35AR5226 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence basıklığıda iyi görünüşüde hiç elleme abi bzim buralar ***** sonra ikidebir tampon boyatmak zorunda kalırsın gerek yok iyi böyle
    Saolasın kardeşim benim aynen dogru diyosun böyle bile her çökekte yavaş ince ayrıntılı geçsek bile canımız yanıyor her çıkan seste

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmitli bir arkadaşdaydı almadığıma pişman olmuştum sonra tekrar istediğimde satmaktan vaz geçmişti 10 numara araba gayette güzel elleme bence değişiklik istersen arada koy önlere saç jantları 13 yada 14 roll spec gez. maaşallah
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

TameR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum bendede EF var sürtmeye çare yok araç standart yaylarıyla bile bir çok arabaya oranla alçak olduğundan sürtmelere katlanacaksın

basıklık konusunada gelince ön lastik çok hafif 0,5 cm çamurluğun içine girsin arkayıda aynı oranda bas yeter
    REAL MEN USE THREE PEDALS!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmitli bir arkadaşdaydı almadığıma pişman olmuştum sonra tekrar istediğimde satmaktan vaz geçmişti 10 numara araba gayette güzel elleme bence değişiklik istersen arada koy önlere saç jantları 13 yada 14 roll spec gez. maaşallah
    Aynen öyle Abi'm ellemeyi pek düşünmüyorum jant ve lastik yaptım dış aksam olarak yürürü icin 13 ,14 saç jantla da yürüyor bu haliyle de Abi'm maşallahı var düşüncelerin icin cok saolasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TameR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum bendede EF var sürtmeye çare yok araç standart yaylarıyla bile bir çok arabaya oranla alçak olduğundan sürtmelere katlanacaksın

basıklık konusunada gelince ön lastik çok hafif 0,5 cm çamurluğun içine girsin arkayıda aynı oranda bas yeter

EF daşım benim eyvallah cok dogru diyorsun stock hali bile arabanın basık biz bide coil takıyoruz deli gibi maşallah senin arabada kıyak Allah kaza bela nazar vermesin

blackk35alp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde çok uğraştık bu araba ve sahibi için ama tabi insanlar kuş gibiymiş ordan oraya konarmış .... Bizde bunu görmüş olduk....kimsenin zevkine karışmayızda ama arabadan önce insanlar arabacılığı öğrenmeli.....arabacılık çıkar doğrultusunda ilerlemez ...bir ailedensen onları ezmiceksin onlar senin için zamanında koşmuşsa sende yapılanları unutmucaksın ...arabacılık böyle başlar umut melek ........

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biliyorum Alper dayıoğlu biz kimseyi unutmadık ama unutulduk hemde haklıyken haksız konuma düşmek gibi ... Arabacı cok zaten herkes arabacı olmuş ama insanlık önemlidir en başta bende buna bakıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes kendine göre haklı Abi'm ben bugüne kadar kimseye saygısızlık etmedim beni arayanı arar soranı sorarım artık aradım sordum hemde hep ben yaptım ama geri dönüş oldumu ? Hayır (: bu yüzden boşverelim allahım herkesin gönlüne göre nasibini versin kimseyle bi problemim yok benim beni çağırdın gelmedim mi geldim ama sonuc noldu gerekli özürleri de diledim ara dedin aradım gecmiş olsun bişey ihtiyac varmı ve ciddi anlamda konuştum ama yine aynı abi eeee daha fazla napabilirim artık bu yüzden bende akışına bıraktım aynı sofrada yemek yedik gezdik tozduk bn nankörlük yapmam olay her iki tarafın da haklı olduğu bişey ama ben üstüme düşeni yaptım karşıdan bişey gelmeyince akışına bıraktım ....

civic_ef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umut kardeşim basıklığı ideal fazlası hem seni yorar hem daha yavaş gidersin Instagram da yeterince takip ediyorum tekrardan maşallah jant tercihi senin kararın sen sarı siyah kombinasyonu seviyorsun anlaşılan beyaz olsa daha belirgin gösterir illaki
    Bak bitti bile…

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eyvallah paşam saolasın aynen öyle kombinasyon olarak dogru tahmin ettin çokta basmaya gerek yok stock ef ler zaten bi çok arabaya göre kendi halleri alçak basık bide biz coil yay kıl yün takıyoruz deli gibi pazar Akhisar a gidicem nasipse geliyormusun sende

civic_ef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ordayız tabikide nasipse görüşürüz haftasonuna skunk2 coilleri takabilirsem iyi olucakta yoksa leylek spec takılıcam
    Bak bitti bile…

DB18a2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jantların rengi biraz daha açık bi ton olup araç biraz daha basık olsa olay olurdu sanırım, bu haliylede gayet iyi maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civic_ef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ordayız tabikide nasipse görüşürüz haftasonuna skunk2 coilleri takabilirsem iyi olucakta yoksa leylek spec takılıcam

Görüşürüz paşa ben ilk defa gidicem sistem nasıl orda bilmiyorum park vs olayları yarışları izleme durumu falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slave2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jantların rengi biraz daha açık bi ton olup araç biraz daha basık olsa olay olurdu sanırım, bu haliylede gayet iyi maşallah

Kardeşim saolasın düşüncelerin icin jant konusunda bir sürü fikir geliyor a ık renk koyu renk basıklık vs diye jant tercihim kendime göre cok dogru çünkü şuanda millet volk te37 lere takmış durumda spoon larda aynen o şekilde hondalarda 10 taneden 7 tanesinde bunlar var advan da içlerinde ben kimsede olmayan takmayan bişey aldım ve çok memnunum kaputuda plasti dip mat siyah düşünüyorum bu aralar tam anlamıyla Tokyo ef olcak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)