maşallah dıştan sonra kaput altına el atmanız + olmuş kazasız belasız.
maşallah dıştan sonra kaput altına el atmanız + olmuş kazasız belasız.
HERKES KAZANDIĞI KARŞISINDA REHİNDİR
Filtre sisteminde değişikliğe gidicem ve tamponu biraz kesicem sizce tasarım nasıl olmuş birde basıklık tabi
![]()
Bence tampona dokunma. Basıklık kişiden kişiye değişiyor benim için alçak araba işkence![]()
Şuanki basıklığı iyi bence Koray, maşallah diye başliyim
Tamponu kesmeye tam niyetliysen far veya tamponun kavislerine göre şekillendir keseceğin yeri derim, üst kapağın üst kısmında sanırım sizin filtre. Bir seçenek de açık filtre alıp cai yaparak filtreyi sol sisin arkasına uzatıp sis farı kapağı ve ortadaki ızgaraların boş olmayan deliklerini açarak hava yönlendirebilirsin diye düşünüyorum ayrıca oraya. O şekilde de düşünülebilir belki daha meşakkatli olur ama, olur mu olur yani![]()
çok iyi ya diyece kelime yok maşallah diyelim en iyisi nazarımız dokunmasın
Sadece kesip ızgara koyacaksan güzel durmaz, fiber vs desteği ile birazda derinlik katmalısın bence tampona yapacağın hava girişine
Koray ben sana o konuda yardımcı olayım o tamponu sokup güzel bi şekilde istediğini verebilcek biri tanıyorum basıklık bana göre on numara ama işte zevk meselesi o şekilde yapabilirmisin ailende biniyor sonuçta brn iki kişiyim mesela sorun yaşamıyorum 😊😊he bide ufaklık
Cumartesi yapsak olmazmı ya 😞***** çalışıyorum cuma biraz zor olur koray ama cumartesin problem yok 😊😊
maşallah yalnız kapı kolları gövde rengi olmalı böyle çok anlamsız ve ucuz duruyor benim görüşüm ..
yt7
herşey abartısız şekilde olmuş birde gunmetal'e boyarsınız jantları fiesta'da nokta olur kazası belasız kullanmak dileğiyle
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Araca maşallah ekranlı bi teyp nokta olur![]()
nickime kadar..
maşallah çok güzel.Allah kazasız belasız binmek nasip etsin
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)