sarı spoonlu halini özlüyoruz karalar bağlamış yine bakalım ne zaman sararacak eskisi gibi![]()
teşekkür ederim
aynen abi sağolasın teşekkür ederim
sağol kardeşim olduğu elimizden geldiği kadar yaptık işte
sarı 16 spoon düşünüyodumda vazgeçtim yazın bidaha jant değiştirirsem 17 spoon olcakşuan ki jantlarım gri 11.sayfaya bakarsan güncel hali orda
![]()
Aracınızı gördükten sonra, ***** sitede clio 3 lere bakmadım dersem yalan olur. Kazasız, belasız.
Drive to win!
senın sayende clio 3 sahıplerı jant lastık konusunda cok sanslı kanka adeta clio 3 jant katolugu gıbısınjant almadan once karar verme asamasında cok etkılı oluryorsun
maşallah pampa allah kaza bela vermesın cukur yola dusumesın kasıslı yollardan uzak durdursun
![]()
![]()
Madem özledin vereyim sana Spoonları kanka sorun etme![]()
3 hafta önce falan 15 yıllık arkadaşım 4 yolda durduğum yerde 20 30 civarı bi hızla tıkladıfar kırıldı tampon ayakları zaten kırıktı servise götürdüğüm için king e gitti tamir olmaz demişler tampon değişti geçmiş olsun
![]()
Hasar bu
Hasardan önceki hali bu
Çıkardıktan sonraki halide buOrjinal ızgaralar takıldı piano black boyandı leş turuncu sinyal folyolarını söktüm kapı çıtalarıda piano black boyandı plakasız hoşuma gitti henüz takmadım
![]()
Farlarda yeni eski farkı oldu haliyle farcı ne kadar bunu bana elletme diğer tarafada 0 far al desede işime gelmedi 0 farı karattırdım ilerde diğer tarafa alırım takarım karartıp yakın zamanda fark belli olmasın diye folyo çektiricem farasökükken bide korna bağladım güzel oldu
El emeği göz nuru intercoolerTampon demirindede eğiklik vardı oda değişti
Buda duman videosunormalde bu kadar atmıor tabi serviste kaldıgı için kurumlanmış
https://instagram.com/p/zu6hQoppGB/?modal=true
Nazar cikti , masallah pampa ; Her bakmaya ayri jant fikri geliyor aklima![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Maşallah kardeşim her haliyle çok güzelmiş makine..
Üzerinde 19.09.2013 Tarihi olan fotoğraflardaki hali bana daha güzel gelmiş olsa da..![]()
![]()
Tabanway..
aracınıza maşallah bir ara maltepe yaşamkentin oralarda görüyordum sokakta park halinde
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)