kaç jant ,kaç lastik,kaç amörtisör,kaç yay degiştirdin sayamadım ama.aracına maşallah allah kaza bela vermesin.
kaç jant ,kaç lastik,kaç amörtisör,kaç yay degiştirdin sayamadım ama.aracına maşallah allah kaza bela vermesin.
Dumanli video görünce icimden abi bu kaç basiyo demek geldiSaka bir yana abi geçmis olsun nazar çıkmış
valla abi biyerden sonra bende sayamadım bıraktım o yüzden yazın bide 16 spoon yapcam inş sonra daha ellemeyi düşünmüyorm hep böyle diyorum ama hayırlısıteşekkür ederim güzel yorumun için
Sağolasın Levent valla her sene biri tıklamazsa olmuyor dikkat ettim hep bu aylarda oluyor bide
Dumana aldanma safi rüzgar keretaServiste yattığı için öyle oldu normalde yarısı kadar anca atıyor
sağol kardeşim teşekkür ederim
maşallah küçükyalıda sana çok rastlıyorum. resimlerin olduğu yerde maltepeye giderken yan yoldaki benzinlik sanırım. görürsem bir daha, camına tıklarım. allah kaza bela vermesin
![]()
az insan, çok huzur...
Liseyi orda okuduğum için çok yolum düşüor abi aynen yanyoldaki shell genelde yıkama temizlik cila işlerini orda yapıyorumtıkla abi korna falanda olur
Sağolasın teşekkür ederim.
Sağol pampa. Jantlar eşşek ölüsü 2 boy önden basarsam olur
Sağolasın kardeşim lastikler 205 deil 195 ama tam turlarda bide eğim varsa yarım turlarda sürtme var inceden![]()
Masallah panpa mal genclesti , camlara film sart![]()
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
maşallah kardeşim kazasız belasız cezasızkullan camlara bir film attınmı ateş eder ön lipte güzel durmuş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)