Bu jant rengiyle daha bi hırçın durmuş maşallah![]()
Bu jant rengiyle daha bi hırçın durmuş maşallah![]()
şu foto beni benden aldı. maşallah.
![]()
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Tesekkurler.yarumlarinizi icin.suan tek istegim turboyu bi tık kucultmek.baskada bisey kalmicak artik...zaten roling bitti artik benim icinsehir ici gazlamaya devam.sureklide sure olcecem.0-100
100-200 nekadar hizlandigimi oyle anlarim artik![]()
Bu hali daha iyi olmuş birazda bizimkine benzemişartık süreleri ölç bi merakla bekliyoruz videolu olsun
![]()
INFINITE PERFORMANCE
az kaldı yiğitçin kış geliyor.
videolu olacak tabi.bu arada nezaman bitiyor Senin canavar.Sizden haber bekliyorum ...ben de kim ne reşim koyuyor iSe inanmıyorum videolu kanıttır.doğrudur...
Seninki benimkinin yanında normal bir r gibi kalırgörSellikte muhteşem Senin r
turboyu küçültim ondan Sonra 100 200 daha iyi olur inancındayım
amcaya Selam
Videolu kanıt olmasından ziyade izlemesi keyifli oluyo hd olunca.bizimde araya tatil iş vs girdi biraz sarktı o yüzden ama bu ay bitiricez inşallah.görsel olarak tabiki çok farklı bizimki eşi olmasın diye yaptık zatenbence bu turboyla bi süre al ondan sonra gerek duyarsan küçültüp öyle bidaha süre alırsın.bu turboyla tatmin edici süre çıkarsa boşuna küçültmeye gerek yok o yüzden.
INFINITE PERFORMANCE
maşallah çok iyi![]()
Masallah![]()
bence jantlar böyle daha iyi olmuş, hatta uzun zaman sonra ilk kez siyah jantı yakıştırdım bir araca normalde hep karşıyımdır. Allah kaza bela vermesin
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)