valla çıtaları gövde rengi zaten söküp o şekilde bırakmayı düşünüyorum :) jantlarıda gunmetal yapıcam inş :) tşkkr ederim kardems bu arada seninde hayırlı olsun
eyv kanka saolasın :)
Printable View
hayırlı olsun. güzel farklı bir araç. maşallah.
Hayırlı olsun Tayfun,kazasız belasız.
Hayırlı olsun güle güle kullan. ;)
kanka hayırlı olsun tekrardan,kazasız,belasız :)
adı güçlü şirin olabilir bencede :D
Kardesim kazasız belasız,hayırlısı olsun,,cat pat yapalım ses cıkaralım biraz sagda solda bi an önce :)
kazasız belasız taytay maşşallah...
Bu ne böyle ismini anmak istemediğim arkadaş gibi yazmışsın. :Deli: :D
Yukarıda bahsi geeçen arkadaş benim.
Araba kesinlikle 1.6 benzinli araçların yaktığı min seviyede yakıyordur. Köprü trafiği avrupa yakası trafiği gibi zorlu testlerden sonra kesin kanıdır. 50 tl lik benzinle, 90 km gidip hala 65 km menzil gösterdiğini görünce kendi aracımla mukayese ettim arabama binesim gelmedi. :D Gaza bastığında her devirde verdiği tepki de bonusu.
Aracı tayfun başkan aldı, ama kendim almış gibi sevindim. En azından iyi bakar da ileride bize geçer belki. :D
Bu arada gazladığından insanların bu nasıl araba lan der gibisinden bakışı paha biçilemez. :rolleyes:
Sınıfından ötürü bence şirin baba daha uygun. :D
maaşallah sahibi bizim mahallede 2-3 bina ileride oturuyordu aracıda yakından gördüm hayırlı olsun :)
saolasın günalp
eyv murat
saolasın kanka uğrıyamadık yine sana :(
eyv kardesm zamanla olucak hepsi :D
saolasın dayım :)
:) pardon kardeşim 2. defa bi araç alırken yanımda bulundun Allah razı olsun senden sabahın köründe kalktın geldin ta karşıya kadar bana o yol tarif ettin :D*
Fikir alışverişi yaptık içimize sine sine aldık *kullancıkca zevk aldık :) . Hakkını helal et kardeşim
Allah razı olsun :)
Farkli ve zevkli bir arac gule gule kullanin kazasiz belasiz ama koltuklar nokta ya...
Koltuklarına bayıldım desem yeridir. Sahibinden.com da görmüştüm aracı gerçekten tam bir şaka makinası... allah kazasız belasız keyifli günlerde binmeyi nasip etsin.
Hayırlı uğurlu olsun tayfuncum
bi tur attım sınıfı geçti beğendim 41 kere maşallah