çok farklı ve özel bir araç gerçekten....
fotolara tekrar tekrar bakıyorumda agrasifmi şirinmi çözemedim maşallah kazasız belasız binmek nasip olsun.
Printable View
çok farklı ve özel bir araç gerçekten....
fotolara tekrar tekrar bakıyorumda agrasifmi şirinmi çözemedim maşallah kazasız belasız binmek nasip olsun.
tayfun hayırlısı olsun allah içine sindirsin. tam şirin baba vallahi:) güle güle kullanasın.
profesyonel fotolara ihtiyaci var nokta
tek rakibimsin nokta
en yavas benim yapacak birsey yok nokta
kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin Allah
maşallah bizim arkadaş düşünüyordu bu aracı, nikahı kıyarsın demiştim. pişman oldum :S allah kaza bela vermesin, süper duruyor
tşkkr ederim bende mantıklı oldugunu düşünüyorum :)
Hay ağzına sağlık :icon_tup: çok saol iyi dileklerin için .
aynen kardesm :D herşey nasip kısmet
ahah aynen abi bi vtec degil :P
Allah razı olsun
hepsinden kapmış biraz :) tşkkrler
:) eyv kardesm sende sattın vardır bi planın :)
:) yok lan güzel gidio araban kanka
foto işlerini halledicen Denizliye gelince
cümlemize kazasız belasız saolasın
Şaşırmadım sizin gibi ön yargı ile baya yaklaşan vardı arabayı görünce kararı çok değişen arkadaşlar var :) çok tşk ederim .
Maşallah hayırlı uğurlu olsun.
Mavi candır, aşktır :))
Kaç kişi sorguladı bunu , gidip almak sana kısmetmiş.. Çok süpriz bi adamsın :D
Allah kaza bela vermesin... Ufak dokunuşlarla çok kişiyi pişman eder bu araba...
Şu benzin fiyatlarından sonra vtec'te falan gözüm kalmadı. Derinlere gömdüm vtec sevdamı :D :D
Almanların konfor spec mis valla, sende iyi yapmışsın :D
Kardesim masallah mal cincik :) ama sana kirginim ist geliyorsun bir telefon acmiyorsun geldigini harun soylemese hic bir seyden habrimiz yok :) Allah agiz tadiyla binmek nasip etsin tekrardan masallah
MaşAllah kankacım.
Bendeki zafira zamanında, Zafira OPC almaya niyetliydim hep.
İyi bilirim, Meriva OPC'de harika bi araç. Renk fln 10 numara.
Allah kaza bela vermesin.
saolasın ümitim :) bilion severim böyle değişik şeyleri :) Herşey nasip ,Cümlemize kazasız belasız inş.
Saol Kardeşim Allah razı olsun .
Valla kusura bakma bi tek haruna uğrayabildim oda arabayı otaraflardan aldım , yoksa inan vaktim olmuor işimi az çok öğrendin sende buraya geldiğinde, baya kişi kırgın bana hatta uğramadıgım için Herkezen özür dilerim :o
Çok beğendim maaşallah yavru, farklı olmak iyidir :)
İlk defa Meriva'nın OPC modelini görüyordum Türkiye'de.Bildiğim kadarıyla parmakla sayılacak kadar az var.Değerini bilen biri için harika bir makina.Kazasız belasız kullanın inşallah.
Opel arden mavisini çok sevdirdi bana.OPC aracımız olmasa bile fren kaliperlerimiz arden mavi olduğu için öyle avutuyoruz kendimizi :)
Maşallah Tayfun Allah Kaza Bela vermesin değerini bilen için çok özel bir araç gerçekten.
Çok güzel bir araç. Koltuklarına bayıldım :)