hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız
Printable View
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız
hayırlı uğurlu olsun meriva güzel araçtır opc daha da güzel :)
DP yerine komple düz boru sona varex koyarsanız daha bir güzel olur :)
stage 1 olarak egzost filtre yazılım
stage 2 olarak benzin pompası regülatör enjektör big turbo felan çok sağlam yürüyebilir :) biraz rejimle draglarda boy gösterebilir :)
tekardan hayırlı olsun rabbim kazasız belasız binmek nasip etsin :)
Allah icine sindirsin kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah maşallah arac cok diri duruyor
valla kanka hala kızıyorum kendime :( saolasın Allah razı olsun
tşkkr ederim :)
tşkkr ederim :) koltuklar benimde çok hosuma gidiyor
saolasın yusufum :)
:D eyv kardesm ilgi alakandan dolayı çok saol ama bi resim çeker insna be tüüüü
senden sınıfı geçtiyse sıkıntı yok :icon_tup:
saol kanka seni ziyaret etmesi lazım ama o ellerinin değmesi lazım :)
tşk ederim düşüncelerin için saol :) bi ince gıdıklıcaz hard olmadna drag falan kovalamam keyfi binmeyi düşünüyorum iddam yok :)
çok saolun :)
Maşallah kazasız belasız güzel araç
Kromlar dışında bide amblemli panjur olsa daha iyi olur gibi
hayırlı uğurlu olsun kankaaa kazasız belasız :D çok sevimli naann :D
hayırlı olsun abi baya bi araştırmıstın aracı almana sevindim kazasız belasız bin
Kazasız belasız binin inş. fiyat performans açısından çok güzel ve özel bir araç
bızım bı abımızın aracıydı baska bır sıtede konusu vardı hatta masallah cok gzl bır arac gercekten gule gule kullanın :)
turkıyeye geldıgınde ozamanlar opel bayıımız vardı...2005 2006 senelerınde bır kac kez deneyımım olmustu tadımlık basıldımı oldugu gıbı bınılecek bır arac heryonuyle hemde... ALLAH kaza bela vermesın cok mantıklı bır secım bence;)
Başkalarını dinlersen böyle özel araçlara binemezsin ki zaten :) Çok beğendim, iyi günlerde kullan..
maşallah kardeşim.herzamanki gibi turnayı gözünden vurdun yine.ama bir vtec değil dermişim:))