Alfa denince akla ilk gelen isim SErcan :) hayırlı olsun kardşeim valla inanılmaz güzel bir araba almışsın, diğer kırmızı spider'ı da sabahları çok görüyüroum bizim burda e5 üzerinde senin Alfa grubundan bir abide. SW 156'sı vardı galiba
Printable View
Alfa denince akla ilk gelen isim SErcan :) hayırlı olsun kardşeim valla inanılmaz güzel bir araba almışsın, diğer kırmızı spider'ı da sabahları çok görüyüroum bizim burda e5 üzerinde senin Alfa grubundan bir abide. SW 156'sı vardı galiba
Maşallah güle güle kullanın.
Maşallah, tek kelime ile ' dehşet ' .
mitolu fotolarıda koyda ağız açıklığı yaratsın. Maşallah kırmızıya
Maşallah, Tabanca gibi
varsın gitmesin varsın çok yaksın böyle dursunda :)))
İlanda görüp çok beğendiğim bi araçtı. İlk jantlar favorim ama ikinciler de fena durmamış :) Maşallah araba cok özel. Güle güle kullanın.
masallah kazasız belasız
MAşallah çoook yakışıklı kerata zaten, güzel de bir sahip edinmiş kendine :)
İlanda iken gözüme ilişmişti benim de :)
Arkadan İtiş'limi Bu :D Nazarlık tak çizilir mizilir Allah korusun :D
teşekkürlerr
vay ahmedim :) sagolasın 4c degil ama başka planlar var 4c pahalı o paralara degmez :)
Amin Allah razı olsun
BIG ASS :) seviyoruz kardeşim
Allah size daha iyisini nasip eder inşallah
yarın görüşürüz :) opüyorum
Allah razı olsun
Sagol kardeşim bekliyorum Turbo projeni :)
Evet Her gün o yolu gidiyor :) Güzel bir arabadır oda biraz masrafı var toplansa cillop olur :) TEB de çalışıyor.
Teşekkürler.
Teşekkürler
MiTo nun yanına bi tane daha geliyo Bro kısmetse :) henüz bitiremedik pazarlıgımızı Bakalım.. Ama Kanuna uyum şart. 3 ÇOCUK ! :) Yani 3 KIRMIZI :)
Maşallah
:)) İnşallah
İkinciside çok güzel sadece renk açmadı. Albenisi bu arabaya uymadı. Gri olsa belki çok çok daha iyi olurdu Gri sinin resmini koyıyım;
http://i.ebayimg.com/t/ALFA-ROMEO-19...9cw~~60_35.JPG
Araba siyah olsaydı fakat kalırdı o jantlar :)
http://img580.imageshack.us/img580/1...spider1816.jpg
Burda Spacer da var gerçi.
amin
Ben ilandan almadım yalnız :) ben koydum ilana oda bir arkadaşla inatlaşma meselesinden :)
:)) var var, Çizilsin. Türkiyede Çalıklar Oto Aziz usta olduğu sürece boyadan yana sıkıntımız yok :)
Hey masallah araba cicek gibiymis. :)
maşallah canavar
Maşallah çok güzel,kazasız belasız kullanın.Brera lar da çok hoş
maşallah iyi günlerde kullan :)
sagolun çok teşekkür ettim.
Seninkinin yanında uslu bi kedi :)
Evet Breralarda güzel fakat Breralara Halk malesef Sirokkoooooonun aynısı bu falan muamelesi yaptıgı için malesef araba deger bilemedi.
Eyvallah Ramiz başkanım :)
Bu arada bugun Novitec ten Spacerlar elime geçti. 18 mm bana biraz fazla geldi ama bakalım yarın sanayide bir deniyecegiz. Eger uygun görürsem montajını gerçekleştiricem. Evde söküp takamıyorum çünkü araç RFT lastikli olarak satın alınmış, fakat ben RFT leri kullanmıyorum sertliğinden ötürü. Arabada kompresör var ve 2-3 adet Köpük ile tedbiri elden bırakmıyorum. Bu yüzden söküp takacak malzemeler olmadığı için pazartesi sanayi yolları gözüküyor :)
maşallah kazasız belasız kullanın güzel araba
çok güzelmiş hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inş.