Kesinlikle Ti jantı daha iyi duruyor. alfistforumda görmüştüm resimleri gercekten ender ve trafikde özel hissetiren bir aracdır..
Printable View
Kesinlikle Ti jantı daha iyi duruyor. alfistforumda görmüştüm resimleri gercekten ender ve trafikde özel hissetiren bir aracdır..
çok tatlı son takılan jant güzelmiş:icon_tup:
teşekkürler sizlerede aynı dileklerimi iletirim.
Allah razı olsun
Ti Jantı banada daha iyi gibi geliyor, bakalım yarın Spacer lardan sonra nolucak?
Spacerdan sonra şu şekli alması lazım (Önlerin)
http://cdn1.flipacars.com/photos/58/...lle-miglia.jpg
Hava güzel olursa hafta içi ufak bi photo shot gerçekleştirmeyi planlıyorum :)
Bende cizgilerini cok begeniyorum fakat orjinal jantı gri ye boyatmak istemedim. Yoksa şahane bir tasarım kesinlikle
spacer takıldı mı ? nasıl oldugunu merak ediyorum acıkcası.
maşallah, çok yakışıklı
Ben cevapliyim, spacer yolda :))
Taktık fakat 15 mm baya fazla geldi :) Şimdi Çok özel bir spacer geliyor. Elime ulaşınca fotolarını ekliyecegim. Sadece ön tarafa 10 mm olarak özel olarak yapılıyor.
Teşekkürler.
:)) :icon_tup:
Maşallah. Allah kaza bela vermesin ..
alfanın tasarımları hep efsane bana göre
Maşallah :)
Çok şık...
Kontak anahtarının da fotoğrafını paylaşırmısınız... (şifre kısmını görmesekde olur )
masallah cok güzel arac gercekten alfalar cok güzel
Sen burada var mıydın yavru yahu :)
Çok uzun zaman hayalini kurduğum bir otomobildi. Cabrio ve roadster araç tanımına uyan, hem lüks hem de performansı tatminkar, görünüşü ve duruşuyla nadir araçlardan birisi. Fiyatı ve 2. el sıkıntısı sebebiyle almaktan vazgeçip S2000'e yöneldim. Gerçekten çok başka bir araç,allah kaza bela vermesin, ağız tadıyla binin inşallah. 2. jantlar çok daha iyi duruyor şahsi fikrimce.
Maşallah Çok Özel Bir Araç
Gerçekten yanıyor çok iyi kazasız belasiz
Masallah yilank :)