nazar değmesin cabrio olarak tercih edeceğim güzel bir araç maşallah..
Printable View
nazar değmesin cabrio olarak tercih edeceğim güzel bir araç maşallah..
Maşallah nadir araçları severim Allah kaza bela vermesin...
Ferrari den daha fazla dikkat çektiğine birebir şahidim
Kocaman MAAŞALLAH Sercy kazasız belasız kullanman dileği ile :)
ciddi anlamda hayatimda gordugum en guzel araclardan biri :)
maşallah yeni jantlarla dahada agresif olmuş bu adam bu işi biliyor (Pininfarina)
hayırlı olsn maşallah :)
maşallah kazasız belasız
çocuklugumdan beri çok begendigim bi marka alfa ,hatta bundan 20 sene önce bursa alfa bayisinini kızının kırmızı alfa 147 sini alacaktım çok bilmiş çevrem sayesinde alamamıştım korkumdan alamadım o motor sesine oldum olası hastayım
maşallah kazasız belasız
çok şık ve özel bir aracınız var güle güle kullanın :icon_tup:
maşallah gerçekten çok güzel ve albenili duruyor nazar değmesin
Yaz geldi Jantları değiştirdik.
Sitedeki herkesin çok daha begendigi eski jantları yeniden aldık. Prodrive üretimi Titanyum alışımlı Orjinal Alfa Romeo Jantları 19 inç
http://img.tapatalk.com/d/14/04/23/t...l/eduqapu3.jpg
Yaz geliyor diye bir kardeş daha aldım yanına
http://img.tapatalk.com/d/14/04/23/t...l/vypevu2e.jpg
Harika ! Kazasız belasız.
Süper Sercan , biz vazgeçtik alfadan sen geçmedin valla :)
Keyifli olduğundan şüphem yok , kronik alfa sıkıntıları da olacak yani yoksa tat vermez alfa , 2-3 tane eskitmeden anlaşılmıyor.
Ses olarak 2.0 lar gibi mi sesi? Ben 1.6 lardan hiç memnun değildim , ama nezaman 2.0 kullansam bayılıyorum
Jantlar nokta :D maşallah
Çok yakışıklı maşallah sercan
Çok teşekkürler
Akınım ben ticari olarakta bu işe devam ettiğim için ayrılma lüksüm zaten yok :)
Bu kasalarda kronik bir hastalık yok diyebilirim. Lambda sensörü, Debimetre falan gibi arızalarda 932-937 kasalar gibi degil. Yani 100.000 de falan anca bozuluyor.
Ses olarak BMW gibi bir sesi var motorun fakat, 2.0 lara göre cok hızlı. Sistem TwinSpark degil JTS diye bir sistem çalışması FSI motorlarla aynı prensip. Tek kötü yanı Kurum yapıyor. Kurum yapınca işler zorlaşıyor tabi.
:D Teşekkürler eren
Abicim çok teşekkürler. Senin Supran çoooook güzel çook :)
Maşallah jant komb. bitirmiş olayı Allah kaza bela vermesin :)
Baya baya şık maşallah :) Tamponlar falan çok yüksekte bitiyor sadece, kullanımı zorlaştıracak olmasa yere yaklaşınca ortalığı yıkar geçer moda gelecek gibi bir hali var Spider'ın.
Güle güle kullanın
Maşallah çok güzel gözüküyor. Kazasız belasız.