Alfa denince akla ilk gelen isim SErcanhayırlı olsun kardşeim valla inanılmaz güzel bir araba almışsın, diğer kırmızı spider'ı da sabahları çok görüyüroum bizim burda e5 üzerinde senin Alfa grubundan bir abide. SW 156'sı vardı galiba
Alfa denince akla ilk gelen isim SErcanhayırlı olsun kardşeim valla inanılmaz güzel bir araba almışsın, diğer kırmızı spider'ı da sabahları çok görüyüroum bizim burda e5 üzerinde senin Alfa grubundan bir abide. SW 156'sı vardı galiba
mitolu fotolarıda koyda ağız açıklığı yaratsın. Maşallah kırmızıya
Maşallah, Tabanca gibi
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
İlanda görüp çok beğendiğim bi araçtı. İlk jantlar favorim ama ikinciler de fena durmamışMaşallah araba cok özel. Güle güle kullanın.
masallah kazasız belasız
06 EU 8539 HONDA CİVİC 1.5 EX
06 RE 759 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
06 RDL 69 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
42 DYC 40 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
06 RD 115 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
06 ZDB 89 HONDA CİVİC 1.6 Sİ
MAşallah çoook yakışıklı kerata zaten, güzel de bir sahip edinmiş kendine![]()
İlanda iken gözüme ilişmişti benim de![]()
Arkadan İtiş'limi BuNazarlık tak çizilir mizilir Allah korusun
![]()
teşekkürlerr
vay ahmedimsagolasın 4c degil ama başka planlar var 4c pahalı o paralara degmez
Amin Allah razı olsun
BIG ASSseviyoruz kardeşim
Allah size daha iyisini nasip eder inşallah
yarın görüşürüzopüyorum
Allah razı olsun
Sagol kardeşim bekliyorum Turbo projeni
Evet Her gün o yolu gidiyorGüzel bir arabadır oda biraz masrafı var toplansa cillop olur
TEB de çalışıyor.
Teşekkürler.
Teşekkürler
MiTo nun yanına bi tane daha geliyo Bro kısmetsehenüz bitiremedik pazarlıgımızı Bakalım.. Ama Kanuna uyum şart. 3 ÇOCUK !
Yani 3 KIRMIZI
Maşallah
) İnşallah
İkinciside çok güzel sadece renk açmadı. Albenisi bu arabaya uymadı. Gri olsa belki çok çok daha iyi olurdu Gri sinin resmini koyıyım;
Araba siyah olsaydı fakat kalırdı o jantlar
Burda Spacer da var gerçi.
amin
Ben ilandan almadım yalnızben koydum ilana oda bir arkadaşla inatlaşma meselesinden
) var var, Çizilsin. Türkiyede Çalıklar Oto Aziz usta olduğu sürece boyadan yana sıkıntımız yok
![]()
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
sagolun çok teşekkür ettim.
Seninkinin yanında uslu bi kedi
Evet Breralarda güzel fakat Breralara Halk malesef Sirokkoooooonun aynısı bu falan muamelesi yaptıgı için malesef araba deger bilemedi.
Eyvallah Ramiz başkanım![]()
Bu arada bugun Novitec ten Spacerlar elime geçti. 18 mm bana biraz fazla geldi ama bakalım yarın sanayide bir deniyecegiz. Eger uygun görürsem montajını gerçekleştiricem. Evde söküp takamıyorum çünkü araç RFT lastikli olarak satın alınmış, fakat ben RFT leri kullanmıyorum sertliğinden ötürü. Arabada kompresör var ve 2-3 adet Köpük ile tedbiri elden bırakmıyorum. Bu yüzden söküp takacak malzemeler olmadığı için pazartesi sanayi yolları gözüküyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)