Kesinlikle Ti jantı daha iyi duruyor. alfistforumda görmüştüm resimleri gercekten ender ve trafikde özel hissetiren bir aracdır..
Kesinlikle Ti jantı daha iyi duruyor. alfistforumda görmüştüm resimleri gercekten ender ve trafikde özel hissetiren bir aracdır..
teşekkürler sizlerede aynı dileklerimi iletirim.
Allah razı olsun
Ti Jantı banada daha iyi gibi geliyor, bakalım yarın Spacer lardan sonra nolucak?
Spacerdan sonra şu şekli alması lazım (Önlerin)
Hava güzel olursa hafta içi ufak bi photo shot gerçekleştirmeyi planlıyorum
Bende cizgilerini cok begeniyorum fakat orjinal jantı gri ye boyatmak istemedim. Yoksa şahane bir tasarım kesinlikle
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah. Allah kaza bela vermesin ..
Çok şık...
Kontak anahtarının da fotoğrafını paylaşırmısınız... (şifre kısmını görmesekde olur )
1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???
Sen burada var mıydın yavru yahu![]()
Emniyet kemeri kullanmadan aracınızı hareket ettirmeyin lütfen!
Baby MPS i görmek için : http://www.techturkey.com/forum/foto...ml#post6578975
Çok uzun zaman hayalini kurduğum bir otomobildi. Cabrio ve roadster araç tanımına uyan, hem lüks hem de performansı tatminkar, görünüşü ve duruşuyla nadir araçlardan birisi. Fiyatı ve 2. el sıkıntısı sebebiyle almaktan vazgeçip S2000'e yöneldim. Gerçekten çok başka bir araç,allah kaza bela vermesin, ağız tadıyla binin inşallah. 2. jantlar çok daha iyi duruyor şahsi fikrimce.
Maşallah Çok Özel Bir Araç
Gerçekten yanıyor çok iyi kazasız belasiz
Sizi gülümsetebilen insanların peşine takılın çünkü sadece bir gülümseme karanlık bir günü aydınlatabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)