Çok yakışıklı araç gerçekten ama kaputun karmaşık şekli beni korkuttu parça fiyatı açısından. Umarım kasko yapıyorlardır bu araca.Tabiki kazasız belasız.
İçinden fotoğraf koyabilir misiniz ?
Çok yakışıklı araç gerçekten ama kaputun karmaşık şekli beni korkuttu parça fiyatı açısından. Umarım kasko yapıyorlardır bu araca.Tabiki kazasız belasız.
İçinden fotoğraf koyabilir misiniz ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bu diğer arabamin içinin before afteri.
Kismet olursa Bunun gibi baştan aşaği değiştireceğim zaman içinde.
Slowmotion teşekkür ederim.
Şaka maka 335i daha ekonomik basmayinca...
Bornova sokaği bize az gelirbekarliğa veda yapamadik zaten
Bu gün içten güncel bi resim çektim. Körükler, gösterge, airbag kapaği ve kapi kolluklarini deri kapladim geçen ay kendim. Kirmizi dikiş, antresit deri.
Bu arada flok kaplama yapan yere ihtiyacim var..
Mühendis bey bilgin varmi bu konu hakkinda?
Bu motora yapilabilecek en iyi şeylerden birini firsatida yakalayinca yapmiş oldum.
Motor çok sicak çaliştiğindan zamanla Orjinal ateşleme kablolarinin içi yipraniyor.
Orjinal kablo piyasada yok, olsa da 1000tl'nin üzerinde bir fiyati var sistemde.
Bende henüz kablolarimda bir sorun olmamasina ragmen Magnecor electrosport 80mm kablolari alip aracima uyguladim. Ruudvan beyden aldiğim silicon hortumla mavi mavi iyi uyumda sağladilar
![]()
916 V6 Turbo
Allah debimetrene zarar vermesin kardesimantalya birmot ,eski alfaromeo mekanikeriyim
2.0 v6 turbo motoru tr de ilk biz rektefiye işlemini gerçekleştrimiştik fakat 164dü araç .
çok büyük bir motoru var aracın komple traversle birlikte iniyor bnm efsane motorumda bu motordur.kazasız belasız ...
Dragon07 sorularimin cevabi sende desene
Kemerde yaşiyorum bende 6 aydir
Sezgin jantlarin rengi önceki sahibinden yadigar. İlk başta normal griye çevirecektim ama zamanla benimde hoşuma gitmeye başladi![]()
916 V6 Turbo
elimden geldigince yardımcı olurum şuanda kemer yolundaki esay toyota plazadayım kardesim,gelip geçerken ugrarsan bi kahve ısmarlarım![]()
Maşallah nazar değmesin. Bir zamanlar bende sırasıyla 33, 155, 155Q4 kullanmıştım, Alfa değişik bir tutku, bile bile tutsaklık.
Çok güzel duruyor ince dokunuşlarla inanılmaz albenisi olan bir araba. Maaşallah kazasız belasız.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Bir maşallah'da buradan diyelim kardeşim ellerinde hazine yatıyor![]()
Seninde araca katacaklarını düşündüğüm zaman ortaya harika bir şey çıkacak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)