Bence arkaya ph1 rs tamponu da olur, elimdekini uygun fiyata veririm serhat haberin olsun![]()
Maşallah kardeşim. kırmızı araç her zaman dikkat çeker
benim nacizane tavsiyem ayna kapaklarını mat gri kaplat sıkıldığında(siyahta güzel olmuş).
ön silecekleri sök ve bir pasta cila yaptır güzel bir yere.
renkteki değişim parlaklık seni çok tatmin edicek![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Teşekküler yorumlar için,
1. Şu an jant lastiği değişme niyetim var Megane 2 expersion jantlarından takasım var
2. Trabzon şartlarında silecekleri sökmem imkansız valla bende silecekli sevmiyorum ama yapacak bişe yok
3. Aynaları bende düşündüm yaptıracam ondanda sıkılmıştım değişiklik istiyorum
4. Aslında renk parlıyorda baya yol çamuru ve pisi var arabada canlıda öyle değil , ama genede kaliteli bi yerde pasta cila atılsa güzel olur
bence jantlar güzel kardeşim, ilaada değişicem diyorsan clio rs jantı tak derim
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Hala prof foto çektiremedim günceli
![]()
Maşallah basıklık tam kıvamında, jantları ben yakıştıramadım.Megane 2 jantları bu ara çok tuttu deneyebilirsin.Cila olarak Büyük sanayideki Meguiars ı tavsiye ederim, fiyatı biraz indirebilirim düşünürsen.Kazasız belasız![]()
61 AN 589/Volkswagen Caravelle 2.5 TDI Comfortline
Teşekkürler
Cila attırmakla ilgili sorunum yok Ertan abiyi zaten tanıyorum, iş ve okul yüzünden zaman sıkıntım var ondan halledemiyorum
Jantları beğeniyorum ama sıkıldım sanki değişme niyetim var bakalım kısmet![]()
Son güncel halimiz, jantların temizlik boyasını yaptırıp bi süre böyle binmeyi düşünüyorum.
![]()
jantlar guzel olmus arac kırmızı cok tatlı.
ama nacızane fıkrım aynaların arac rengıne donmesınden yana.
Arabacı - Kaportacı
Maşallah jantlar tam yerınde olmus ; f7r jantları hastalıktır
Br süre degıl uzun süre bınmenı tavsiye ederim
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
Yorumlar için teşekkürler , jantlar F7R değil ama benziyor birazAynalardaki bantıda aceleden sökemedim sökmek ilk planlarım arasında
Bir arkadaşta vardı iyi gittiğini söyledi. Headers düz boru felan olsa tatmin eder mi sizce ? 1 de 2 de sarıyor felan diyordu![]()
Her ne kadar 1.8 T FR'ım olsa da Hayatımda duyduğum en güzel cümle :
Olduğu kadar, olmadığı Type-R
RSA Motorsports & 3.5" Type-Adana Exhaust & AEM Cai & Bi de Forge Dump Valve'cik
Ayna kapakları bence arac renginde olsa daha iyi olur gibi. spoon lu halide guzelmiş son taktıgın jantta fena degil ama aracına kocamn bir masallah kazasız belasız insallah
93' Broadway
01' Corsa 1.4 comfort ------ 04' Corsa 1.3 cdti
99' Civic 1.4 is ----------- 01' Civic 1.6 ies
00' Xsara 1.6i
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)