Hayırlı olsun kazasız belasız maşallah çok temiz![]()
şuna sağlam bir cila atın yanacaktır... kazasız belasız çok orijinal...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
maşallah toprağım kazasız belasız giresun gelişiyor.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Teşekkürler. Aslında doğru diyosunuz ama içten bi ses zorluyo insanıKafamdada çok abartı birşey yok. Sade ve orjinal olmasını istiyorum.
Teşekkürler. Pm attım.
Teşekkürler. Dediğin gibi ilk aracın yeri bambaşka
Teşekkürler.
Teşekkürler
Teşekkürler. Abartı birşey olmicak dediğim gibi daha sade kalıcak..
Teşekkürler
Teşekkürler
Cila listenin başında zaten teşekkürler
Teşekkürler![]()
Bence bu araba orjinal halde sürülmesi gerek. Çok temiz iyi günlere kullanın
Family Rider
So So Slow rider
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın,borbet tarzı jantlar takmaman dileklerimle![]()
masallah cok guzel duruyor. orjinal arac gorunce dayanamıyorum kendimden geciyorum
janta vereceginiz parayı sunlara verin, baska da bise yapmayın araca, asla bozmayın orjinalligini bence.
Connecting site...
320- 25 olsa jant güzel olur derdim.Ancak bu kadar orijinal iken hiç değişmese daha iyi olur![]()
Maşallah aracınıza
Teşekkürler
TeşekkürlerGençlik var ya insan bu şekil binmek istemiyo hiç
Teşekkürler
TeşekkürlerFikir güzel kapaklarda fena duruyo ama fiyat çook ucuk geldi. O paraya jant lastik alınıyo nerdeyse :/
Teşekkürler![]()
Guzel arac gule gule kullanin.Aynalari ve tamponlari govde rengine boyatirsaniz guzel olur.Orjinal kalsin diyecegim ama genclik itibari ile jant takip basmak isteyeceksinicinden nasil geliyorsa oyle yap bin
arka amblemi degistir ama solmus
Maşallah orjinalliği devam eder inşallah rabbim kaza bela göstermez de. Bu kasalar zaten çok güzel birde böyle orjinali nasip olmaz herkese değerini bilirsin inşallah. Maşallah tekrardan
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)