masallah.
standart verısımı aracın 5.8?
Dukkanda duruyomus diye duydum..o orda duruyoda sen niye duruyosun abi onu anlamadim..sanirim ciddi fayda sagliyomus araba icin..ki zaten suanki halide muhtesem, ama benim tanidigim sen dayanamaz takarsin abi![]()
"Kafadan bi tık basılmasi gerekir" diyen cıkmamıs hayret
İşin şakası bir yana kazasiz belasiz kullanmaniz dileğiyle.
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
parası olup ferrariye binmek ayrı bişey , o parayı verdikten sonra ferrarinin hakkını vermek ayrı bişey
murat abi seni tanımam etmem yüzünü bile görmedim ama heykeli dikilecek adamsın vesselam
ferro ile kızların agzının suyunu değilde bu kadar erkeğin agzının suyunu akıtmaya sebepsin ya ne diyim sana Allah iyiliğini versin
stock halden bu yana neler yapıldı bu makineye ?
işin rast gitsin , kolay gelsin.
4 ay aç kaldımda bi jant takımı aldım sıra 2 ay aç kalıp çıkma lastik almada ferrari anca bana oyunlardaallah kaza bela vermesin abi maşalah allah nazarlardan saklasın
murat abi müsaden varsa bende izmirpark taki resimlerden bir ikitane aktarayım ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Tesekkur ederim iyi dileklere. Daha iyilerini Allah insallah sizlere nasip eder inssallah.
GT3'e daha var,hayirlisi ile subat sonu.
egzos çıkışı neden tek sayı? 4 olmalıydı, olmamış.
abi kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah. bizlere de bir gün nasip olur umarım![]()
bu arabayı çok kullandım bende verileri çok güzel tabiki forza'da kullandım
allah kaza bela vermesin abi maşallah![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)