Hayırlısı olsun maşallah güzel ve özel seçimler var araçta.
Hayırlısı olsun maşallah güzel ve özel seçimler var araçta.
Fena değil..
Şaka bir yana zevkli insanların aracı Ferrari'de olsa albea'da kendini belli ediyor.. İyi günlerde..
Başlığı görünce acaba nasıl bişey çıkacak karşıma dedim ... Çıktığı gbi aklım gitti ...
Kazasız belasız nazarsız hayırlı sürüşler dilerim abim ... Diyecek kelime yok ,
clio daha güzel, ayrıca ben seni geçerim hani 2de 30'dan basacaktık hep erteliyoruz, tamam video çekmeyiz sorun değil
Müsait bir gününde bir foto çektirelim abi , torunlarıma anlatıcam eskiden benimdi diye.Binemeden satıldı deme bu sefer ağlarım
Melek gibi bir insansın daha iyisini hak ediyorsun diyeceğim de daha iyisi de zor be, maşallah abi.
Allah kaza bela vermesinFotoğrafını bile çeksem herhalde 1 metre ilerde dururum .İnsan içine binerken çekinir
![]()
Yahu gel hadı dıyorum ama tık yok senden.Roll yapalım ama kaybeden yemek ısmarlar. Yada 30-60 arası yapalım
Oglm benım arabam senın araban,sorun yok,ne zaman ıstersen ama sen hız yapınca korkuyosun be gulum
Iyı dılekler ıcın tesekkur ederım. Cuma-pazar Istanbul park,salı da Korfezdeyım ınsallah![]()
tavan siyahken daha bir güzel durmuş sanırım.
maşşallah diyelim sizin konularınızı gördükçe içimin yağları eriyor
Sısı farı meselesını ben dusunuyorum nıye yok dıye ama sıs olsaydı saldırgan durmazdı heralde?
JE plakalı Prior benımdır,dogru
Tesekkur ederım ıyı dılekler ıcın....
biblo gibi araç, deli işçilik var. kazasız belasız güle güle kullanmanı dilerim.
aracın hacmi, gücü, ağırlığı ne kadar acaba?
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Bodrumdayım genelde yazları
klasık 458 ama Evotech yazılım ve kat ıptalı ıle 600-610 arası olmustur muhtemelen.
Tessekkur ederım ıyı dılekler ıcın.
maşallah abi..orjinal tavanla daha güzel duruyor..koltuk ve döşeme renk seçimin çok iyi..aynı koltuklar füme araçtada efsane güzel duruyor![]()
2000 A3 8L
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)