alper pm gelmedi hala
benim msn afiregor@hotmail.com istersen msnde konuşalım
alper pm gelmedi hala
benim msn afiregor@hotmail.com istersen msnde konuşalım
uhhhh bu araba satılırmı yaaaaa....bulalım bi garaj kapatalım....geldiğinde çıkarırsın....para sıkıntın felan olsa anlıycam.....bulunmaz demiyorum...elbette vardır bu temizlikte vti lar....ama çok çok nadide parçalar bunlar.....inşallah çevremizde kalır...garj işini düşün bence........
Çok güzel bir araç maşaallah ama arkadaşların dediği gibi bence aracın kalsın 15 ay kısa bi zaman değil ama garaj vs bi şekil varsa mutlaka kalsın ben 106 Gti sattım askere giderken şuan pişmanım keşke kalsaydı![]()
araç çok şık maşşalah tam hasta işi
satılması beni üzecek olan arabalardan biri az emek harcamadık bu arabaya içimize sindiği gibi oldu herşeyi...eger satılırsa alana hayırlısı olsun...
moruk yeni gördüm maşallah çok çok güzel bir vti,temizliği yürüyeni motoru sorunsuz al bin araba ciddenaçıkcası satcam dediğinde üzüldüm hatta üzüldük..kesinlikle kaçmayacak bir araç hayırlısı olsun şimdiden çok arıyacağız vt yi..
![]()
Sıfır gibi maşallah
maşallah...kıyamam bununla basmaya vtec açmaya bebek gibi herşeyiyle..ama satmaa yer göster garajı ben yapayım çok ciddiyim![]()
alper koy bizim garaja yahu sende dert ettigin seye bak, bide tak branda olduda bitti masllah..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)