- Tüm yorumlar iyi niyet çerçevesinde.
- Aracın eski sahibi olduğunuzu sonradan öğrendim. Aracın önceki sahibi olarak atıfta bulunmanız gayet doğal aslında. Sürç-i lisan ettiysek affola . Size ve yeni sahibine hayırlı olsun...
- Tüm yorumlar iyi niyet çerçevesinde.
- Aracın eski sahibi olduğunuzu sonradan öğrendim. Aracın önceki sahibi olarak atıfta bulunmanız gayet doğal aslında. Sürç-i lisan ettiysek affola . Size ve yeni sahibine hayırlı olsun...
Honda Owners Never Drive Another
Espri yapmıştım zaten senin gibi
Maşallah araca tekrardan.. En kısa zamanda 1 tur atmaya gelicem ...
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Çok teşekkür ederim Typerdan sonra cok farklı bir dünya katlanır ayna hız sabitleyici hız kısıtlayıcı digital klima yagmur sensörü far sensörü inanılmaz yol tutuş start stop anahtarsız calıştırma kapı açma kitleme vsvsvs ve sayamadıgım bir cok özelllik gerçekten cok mutluyumBu arada eski sahibi Halil abiyi teyze gibi hissettirmişsiniz
![]()
hahahaSesli güldüm cok teşekkür ederim
Teyzeeeeeeeeeee
![]()
çok sagolun teşekkür ederim
heheheh hala gülüyorum
JoYTeaM
Ne kadar sürdü işlem Harun..Komple iç-dış-motor.. ?
Boya koruma vb.. tatbik ettiniz mi?
Parlaktık ve temizlik çok iyi....
Spacer kaç mm yada cm acaba ? Bir de polo gti a göre direksiyon tepkileri ve sürüş keyfi nasıl kıyaslarsanız ?
Harbiden cok cok guzelmis yaa masALLAH cok hosuma gitti , bu araba hic gelmemisti aklima :/
Women are like Buddhist , They're worship ox.
spacerlar 17mm
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Ben 197'yi binmek için aldım. Ve aracımı o kadar cok sevdim ki herşeyiyle özleştim.. Yol tutuşu duruşu görünüşu o kadar keyifli ki donanımı. Arkadaşım daha aldıgım ilk gün yada 2 gün geldi. Ve karşısında agzı acık diycek kelime bulamadı. Etrafında döndü dolaştısat bana sat demeye daha o günden başladı bende açıklamasını yaptım. Araçlarımı şirketimin üzerine yapıyorum evraklarıda içerde durur abimden ruhsat fotokopisini alıp krediye baş vuruyor
Yani arabayı zar zor yalvara yakaara aldı
Allah kaza bela vermesin cok sevdigim birisi güle güle binsin
![]()
JoYTeaM
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)