maşallahyanlıyo mu ?
![]()
editt: yazmıssınız yanlamıyomuşş![]()
Ikisine de ayrı ayrı maşallah. Busanın rengi bmwnin duruşu mükemmel. Ayrıca adanalılar plaka konusunda çok hassas sanırım. Forumda, okulda, çevremde arabaya ilgi duyan neredeyse tüm adanalılar 01xxx01 almış![]()
tütüütütütü maşallah hocaM
2 araç da ölümsüz
allajh kaza bela dert deva vermesin tekerin hep düz bassın
Maşallah Araçlar çok iyi. Hayabusa'ya gelince resmen felaket1.96 boy olunca Hayabusa'dan başkasını düşünemiyorum bende
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
tesekkurler kardesim
amin iyi dilekleriniz icin tesekkur ederimikisininde ozel oldugunu bende dusunuyorum..
bende 1.80 boyum ama kg 100 olunca diger makinalar kucucuk kaliyor altimda![]()
Herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim..
Maşallah , geçen aynısını canlı inceleme fırsatım oldu gerçekten çok güzel olmuş..
İyi günlerde kullanın...
vayyy gecen gun bızım plakacı ısmaıl ustayamı geldınbızım dukkanın tam karsısı yaa masallah hocam gule gule kullanın
![]()
yorumları okumaya fırsatım olmadı 4 serisi mükemmel olmuş renk seçimi çok iyi M paket seçmeniz yerinde bir karar..bize düşmez ama bmw yi biraz basmak lazım gibi41 kere maşallah hem motora hem bmw ye
Hayırlı olsun Maşallah kazasız belasız.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
4 serisi yanlamak için alındıysa yanlış tercih ama controlleri tam devre dışı bırakıyor musun. yani önce bir kez kısa basıp sonra ibrede ünlem çıkana kadar basılı tutup? Gerçi 4'te işleyiş o mu emin değilim ama güncel bmwlerde oluyordu.
OTOBULL GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)