çok güzel bu kasa iyi bir seçim olmuş basılsa çok daha iyi durur hayırlı olsun kazasız belasız inşallah![]()
kazasız belasız güzel seçim... ama keşke rengi daha canlı bir şey olsaydı... gri çok sıradan gösteriyor bana göre..
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Türkiye ye gelen M paketlerin çoğu spor süspansiyon iptali ile geliyor. ÖYle olunca da araç yüksek kalıyor. Hayırlı olsun çok güzel seçim bu arada çok keyifli 3.28 ve 4.28 lerin motorları.
Bence renk siralamasi 1- Estoril 2-Gri 3-Kirmizi 4-Beyaz.. Ben sira beklememek icin direk bunu aldim memnunum renginden.. Rabbim sizede kaza bela vermesin.
Tesekkur ederimYakisikli arac evet
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin
Benim arabanin konfigresinde spor suspansiyon iptali yazmiyor. Servise sordugumda yazmiyorsa vardir dediler. Ayrica arabanin sertliginden ve virajlara girisinden spor suspansiyon oldugu anlasiliyor. Buda demek oluyor ki yayla araba at arabasina donucekBakalim bu isin sonu coil olucak sanirim
Dün izmitte görmüş olma ihtimalimiz nedir ? Carsamba aksam uzeri falan yürüyüş yolu üzerinde?
Masallah bu arada gule gule binmek nasip olsun
MaşAllah kardeşim Allah kaza bela vermesin. rengide çok güzel herşeyi çok güzel arabanın ağız tadıyla bin inşAllah.
Maşallah kazasız belasız ağız tadıyla binin inşallah
imkansiz kardesim hic cikmadim adanadan geldigimden beri istanbuldan. Tesekkur ederim rabbim daha iyisini sana nasip eylesin..
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin abicim. Rabbim size daha iyisini versin insallah.
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Daha iyisi senin olsun kardesim.
hayırlı uğurlu olsun...seçim çok güzel..renk fena değil 1 2 parça bişey yapınca renk kendini ortaya çıkarır..mesala ön cama film..jantlar alpina nasıl durur ? üstündeki orjinallerde yeterince güzel biraz alçalınca daha dikkat çekici durur..kazasız keyifli sürüşler olsun.
2000 A3 8L
Aykut merhabalar.senin gibi bende bu araca tutuldum fakat 4.28 in xdrive olusu benı dusunmeye itti.senin aracı yolda gordum ve sorayım dedim.arabadan memnun musun? Birde gidisi yol tutusu ve özellikle yakıt için bilgi verebilirsen sevinirim.kısmetse aralıkta sipariş verecegim.simdiki aracım 100 km de 10 litre gösteriyor.bmw 4 28 de nasıldır acaba?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)