Maşallah cok güzel,nikelajlarını yenileyip bu şekilde binilirse daha özel bir araç olur bence. Halat muhabbeti bayadır var ama harika olmuş bu tarz bir vos'a. Allah kazadan beladan esirgesin maşallah tekrardan
Maşallah cok güzel,nikelajlarını yenileyip bu şekilde binilirse daha özel bir araç olur bence. Halat muhabbeti bayadır var ama harika olmuş bu tarz bir vos'a. Allah kazadan beladan esirgesin maşallah tekrardan
Gerçekten çok süper maşallah. Böyle bişey keşke banada denk gelse alıp garaja çekesim var![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
oglum senın kulustur ve o sarı kulustur yuzunden sokakta yer bulamıyorum oglummmmsaka bır yana arka sokakta oturuyum sansa bak
ıkı vosvosa bakıyorum ıcım gıdıyor yaa aldıracaksınız en sonunda banda bırtane hee
gerek forumda gerek sokakta gruyorum durusu super coıl var sanırım bazen yere full yapısık goruyorm gercıı sokakta koydugun yerde cukur var ona denk gelıyor sanırım
bu arada kadır abı nasıl aldı sana onu sastım bılmıyorsundur belkı ama akrabayız
ozelden pm at konusuruz
ama burdan butun arkadaslara soylıyeyım arac hıc vosvos gıbı durmuyo sankı marsa bastınmı fırlıycak gıbı
![]()
maşallah uzun süre yatmasına rağmen diri duruyor... ondekı halat yenı bır akımın başlangıcı yakında butun voslarda goruruz![]()
bişey sorcam ya ben bu arabayı bulmuş almış olsam hiç yıkamaz bu şekilde sadece ön camı temizler , yürüyeni motoru sıfırlar öyle kullanırdım, kiri temizlemeseydiniz keşke çok yakışmış be bi kir bi arabaya bu kadar mı yakışırmaşallah çok güzel
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Evet bence de kaporta boyaya sokmayın, böyle çok güzel görünüyor araç, maşallah kazasız belasız günler dilerim.
Maşallah çok güzel duruyor elinize sağlık
Çok güzel bence, yerinizde olsam çok kaliteli bir iç mekan işçiligi yaptırıp bu şekilde binerdim..
Tango-1 never dies.
siz bırde yakında gorsenız kardesım sayılır kendısı akrabam hergun goruyorum cok ozenıyor gercekten cook gzl bır durusu var![]()
Maşallah, mükemmel görünüyor.
O çekici üzerindeki foto benim bilgisayarda da var uzun zamandır, nerden aldım hatırlamıyorum ama mükemmel bi foto.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)