maşallah emeginize saglık.kazasız belasız binin. yalıtım etkisi nasıl oldu?
maşallah emeginize saglık.kazasız belasız binin. yalıtım etkisi nasıl oldu?
CEE 87 CORSA C https://r.resimlink.com/H3JFn.png
CAZ83 http://i.hizliresim.com/Mo5XR2.png
RR183 EG CİVİC https://r.resimlink.com/Zr6xZ.png
ya biz boyatırız çıktıktan sonra babaya veririz o halleder
amaçlanan görüntü kesinliklee bu farlar usm jdm farlar bunları türkiyede bulmak samanlık ve iğne ilişkisiyle aynı
almaya gittiğimizde galip amcamın kayınçosunun dükkanına gittik oturduk çay içtik ruhsat sahibi oydu araç çalışmadı gene bana denilen marşa çabuk bas kontağı açıp beklersen çalışmaz bekleme bence şuan benim yanımda olmaktan kendisi baya mutludur kimlerden kurtardıkk
yalıtımın etkisi oldu şöyle oldu egzost açıkken camlar kapalı konuşmak için biraz sesi yükseltmek gerekiyordu şimdi egzost açık camlar kapalı normal ses tonuyla anlaşılabiliyor el hareketlerine başvurmuyoruz artık çağ atladıkk![]()
Allah kolaylık versin. Keyifli bir anlatım olmuş. Sonucunda güzel bir Prelude görmeyi umuyorum. Şimdiden kazasız, belasız sürüşler dilerim.![]()
Burak ERGÜÇ
- Her satırını keyifle okudum. Maşallah büyük emek ve zaman harcanmış. Kazasız belasız inşallah...
- Projenin ismini gördükten ve konuyu okumaya başladıktan sonra Kütahya'daki G4 kullanıcısı Hasan abimizden yardımcı olabilmesi münasebetiyle bahsedecektim ancak zaten konuya müdahil olmuş
- Forumda Prelude projesi görmek güzel oldu.Honda-Türkiye foruma da bekleriz...
Honda Owners Never Drive Another
Evrim diye buna derim, özellikle stoplar gayet mantıklı bi işlem olmuş. Geçenlerde bende aynı şekilde bi ef civic stoplarını orjinale çevirdim gayet güzel oldu.![]()
Rot's13
Wjk Garage
teşekkür ederim
sizin aracınıza da maşallah baya baya temiz dikkatimi çekmiştihasan hoca yardımcı oldu baya sağolsun aradı sordu ne yaptınız diye arada da ben gene arayacağım onu ***** parça lazım genee
bazen insan dara düştümü aklına güzel şeyler geliyor ya ben 260 km boyunca düşündüm denizliye girdim ben bunları niye kaplatmıyorum dedim dedim ve yaptım![]()
sem2.2 & tuzemen & ENGean yorumlarınız için teşekkür ederim
bu arada ilgilenen olursa aracın üzerinden çıkan jant ve lastik boş boş duruyor denizlide.. eğer talibi çıkarsa makul bi fiyata verebilirim lastik markası sormayın hatırlamıyorum ön arka farklı lastik var üzerinde lastik kanalları iyi durumda tarihleri 2011 olması lazım 215/35/18 hepsinin özel pm fiyat verilir
![]()
Araca da sana da maşallah, açıkçası benim gözüm yemez böyle bir arabayı alıp da bu işleri yapmak. Allah kolaylık versin.
Jantlar için yorum yapacaktım ama değiştirmişsin, daha iyi olmuş gibi sanki.
Ön taraftaki kırmızı amblemi sökmüşsün? Bence kesinlikle kalmalı.
Tamponu da yaptırmışsın, iyi olmuş böyle. Maşallah çok da boyaya ihtiyacı varmış gibi durmuyor aracın.
Plakaları değiştirirsen eğer, biraz daha kendine gelir araç.
Ön tarafa lip gerekiyor, ama kauçuk lip takma. Civiclerin ek9 yada mugen lip uydurabilirse çok iyi olur.
Takipteyim, projenin sonunu merak ediyorum.
ön taraftaki kırmızı amblem duruyor ben o amblemi 1 hafta önce taktım 30 - 40 lira arası fiyatları vardı amblemlerin 5 liraya aldım onun için bekledim biraz![]()
aracın boyaya ihtiyacı yakından daha belirgin yani boya çatlakları ve en önemlisi tavan var folyo değil benden önceki sahibi boyatmış ne gerek varsa böyle bir işleme artık![]()
ön tarafa kare plaka yapacağız bir türlü zaman bulup halledemedik app diyorsanız eğer pek hoşuma gitmiyor
bende bu gün gene ev arkadaşımla konuştum lip işini kendi orjinal lipi ebayde 60$ + 82$ kargo diyorlaroyle olunca biraz düşünmeye başladık aklımda birşey var çok çok daha uygun fiyata orjinal lip görünümünü sağlayacağım yakın bir zamanda altına girip bakmayanda pek anlamayacak açıkcası
![]()
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
çok iyi olur teşekkür ederim şimdiden![]()
ben denizlide sormuştum keseriz ama 3-4 tane alırsın dediler tanesine de güzel bi fiyat çektiler bide onu 4 ile çarpınca fiyatı babamın meşur lafını yad etmiş olduk ''500 daha koyalım üzerinede gidip bi eski kasa şahin falan alalım bu ne lan ne alıyoz biz'' der hep
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)