Arkadan cok sexi ya la
Printable View
Arkadan cok sexi ya la
maşallah zevkle okudum konuyu özüne döndürmüşsün aracını ufak tefek işleri kalmış bu kasa preludlerin olayı bambaşka ALLAH kaza bela vermesin kardesm güle güle kullan :)
Emeklerinize sağlık, anlatım süper olmuş, keyifle kullanın
maşallah
büyük bir aşk hikayesi bizimki gibi olmuş :D
yanlız bu arabanın hakkı olan jant kesinlikle bronz mugen mf8 16
Emeğinize maşallah. Kazasız belasız kullanın. Ölüyü diriltmişsiniz gerçekten. Prelude kişiliği olan bir arabadır bence. Güzel seçim. Tek korkum kapladığınız sünger. Sünger araba içerisinde tehlikeli bir malzeme. Nedenine gelince en ufak sıcaklıkla beraber hem formunu kaybediyor hem de çok çabuk alev alabiliyor. Biliyorum zor olacak ama araba komple boyamaya girerken onları söküp yerine yanmaz elyaf kullanın.
sabah sabay ıyı geldı bu proje masşallah :D allah devamını eksık etmesın ellerınıze saglık kesenıze bereket
sercanavcı & undertaker & blackmodel teşekkür ederim :D
ben çok istemiştim ae86yı da bunla zor zar başa çıkıyorum onunla nasıl olacaktı hiç bilmem :D :D
izmire yolum düşecek yakın bir zamanda en geç 2 haftaya kadar oralardayım memnum olurum görüşme imkanımız olursa :cokgreen:
valla hakkını hukukunu bilme fırsatım olmadı benim pek jant siparişini verdiğimde ertesi gün ben rg2 mi sipariş ettim volk rays mi diye düşünüyordum böyle bi kafayıda yaşadık arada :smokin:
sürekli bir koşuşturmaca içerisindeydik ve çoğu şey ani kararlarla oldu rg2'yi niye almadın dersenizde çok kararsızdım telefonda bursa teker ticaret ile görüşüyordum arkadaşıma dönüp 1 mi 2 mi dedim 2 dedi te37 aldık :hihih::hihih:
teşekkür ederim bende sizinle aynı görüşdeyim her marka model araç gibi onunda farklı bir kişiliği var ve yalıtım konusundaki uyarınızı kesinlikle dikkate alacağım seneye komple boya zamanında daha profesyonel bi yalıtım yaparım yeniden :icon_tup:
teker tic. sahibi ismail benim arkadaşım 30 senedir tanırım çogu arabama jantı ondan aldım
mugen mf8 ve mugen mf10 replikaları ve senin jant ölçün bitek onda var
tekrardan hayırlı olsun
güzel olmuş emeğinize sağlık güle güle kullanın. Yalnız logosuz kötü duruyor bence ön.
Yorucu ve zahmetl bir çalışmadan sonra umarım keyifini zevkini sürersin..Hayırlı olsun...İyi günlerde.
Komşu olmuşuz sanırım sabah okula giderken not bırakcaktım geç kaldığımdan dolayı olmadı malesef :)
cidden keyifle okudum ve işçiliklerinizi falan çok sevdim helal olsun çiçek gibi yapmışsınız aracı.
Arabada gözüme batan şey ön plaka oldu , app yakışacaktır kesinlikle :icon_tup: arka plakada ön tarafla uyumlu olan bir beşiktaş baskı.
Birde sanki ön de , far sinyal ve ufak panjur delikleri biraz orantısız gibi , söküldü takıldı sonuçta onları orantılarsanz aracın kaliteli duruşunu destekleyecektir.
Bu arada aracı yere yakınlaştırma yapılacakmı ? motor için ufak oyanamalar olacakmı ? egzoz ?
maşaalah çok zor işe girmişsiniz ama güzel sonuçlar çıkıyor
Fatih geldi aklıma :D Allah kolaylık versin hayırlı olsun güle güle kullan :)
orantısızlık var evet onu gidermek için baya bi yeri söküp yeniden takmak gerekiyorr zaman lazım yok :D
hayır daha fazla yakınlaştırmayı düşünmüyorum zaten şuan leylek gibi görünebilir ama şasinin, karterin, yere olan mesafesi 4 cm :hihih::hihih:
motorda oynamalar en azından bir yıl içerisinde yapamam maddiyat :D
egzost 2 ile 3 ay içerisinde düz boru olacak orjinali 51 likmiş bende orjinaline sadık kalabilirim sonunada otto vs bi egzost :D :D :D
ben ssk evlerinde oturuyorum şen evlerde siz bu sabah aracı istasyon caddesinde görmüş olabilirsiniz geçen seneki evim oradaydı eski evdeki sınıf arkadaşıma yardıma gittim ***** ödevler :D