Aynen istasyonda , görünce iyi oldu dedim buralarda oturuyosunuz diye :)
Yapılacak , yardım edilecek birşey olursa seve seve yardım ederim herzaman söylemeniz yeterli..
Printable View
Aracı 3-4 defa gördüm forumdan olmanız sevindirici :), pazar günleri 4-5 araba toplanır seçkin kız yurdu karşısındaki PO da araçları yıkarız bekleriz müsait olduğunda kardeşim
maşallah aracına
anlatım fotoğraflar hepsi harika olmuş özellikle wtf stickeri çok hoşuma gitti kolay gelsin inşallah herşey istediğiniz gibi olur
Kardeşim buna nasıl bi çözüm buldunuz :) aradıklarını ebayda bulduk ama tuzlu geliyor memişinde dediği gibi biz gidelim amerikada toplayıp gelelim :D
http://i.ebayimg.com/t/1992-96-Honda...zMQ~~60_12.JPG
fark etmez ya ısparta küçük yer nede olsa evlerimizin arasında araç ile 5 dakika yok :D
teşekkür ederim aynı şekilde ben de yardımcı olmak isterim 2 hafta önce distribütör arızası yaşadım burada sanayide bi dükkana girdim usta söktü distribütörü kendim söküp topladım sonra taktım avansını ayarlayıp çalıştırdım :D :D
seçkinin karşısındaki po bizim müşteri zaten ben genelde oralardayım hafta sonları pek durmuyorum ıspartada genelde denizliye gidiyorum yakın memeleket diye ama olurda pazar ıspartada durabilirsem görüşürüz kardeşim neden olmasın :heyoo:
ya yücel yaramı deşme şimdi ya yapma böle gösterme bu fotoyu :D ya kardeşim onu yerine taktık gene kütahyada var parça hasan hocada onunlada konuştum aynı fiyatı verdi bana da gelişi bu zaten yapabileceğim birşey yok dedi :D dardayım isyanlardayım :D
ayrıca sence fiyatlar tuzlu değilmi bu parçaya +200tl lanet olası amerikalıların kafası güzel asıl olay bu parça için honda bayisine gittik sorduk deponun dibinde bi yerlerde japonyada patronun kendine ayırdığı parçalar arasında varmı dedik yok dediler :cokgreen: :smokin:
Ben pedal lastiği sormaya gitmiştim honda servise elaman bizde olmaz öyle şeyler dedi ,istesek göndermezler mi dedim kim uğraşacak onla der gibi baktı kolay gelsin dedim ayrıldım servisten pek ümidim yok :D
Acil olanları bi çöz ebayda aranacak bisürü oem parça buldum jdm usdm edm :D o değilde baya opsiyon varmış :eek:
Bay Area Prelude • View topic - EDM Honda Prelude Factory parts, options, specs etc. Europe!
1992-1996 Honda Prelude EDM factory parts, options and specs - Prelude - HondaForums.com
92-96 Honda Prelude EDM JDM USDM OEM parts, options and accessories thread! - Honda-Tech
sigara sığmayan torpido olayıda çözülmüş mesela görmüşsündür belki :)
http://img19.imageshack.us/img19/856/glovebox.jpg
http://img19.imageshack.us/img19/5691/glovebox2.jpg
http://img19.imageshack.us/img19/900/glovebox3.jpg
aynen honda servisinde iş yok da yücel o torpido işi baya iyi olmuş :D
ikinci konu gönderdiğin linklerdeki özelliklerin çoğonu biliyordum da o tcs, koltuk ısıtma ve far yıkama olayını bilmiyordum :D böylece linklerinle arabamın boş to boş olduğunu biir kez daha hatırlatmış oldun :D :D :D
ama çok iyi özellikler ya helal olsun hondaya bu aracın tam full'üne sahip olmak ayrıcalıkdır resmen 92-96 model arası bir araçda bu özelliklerin olması elektronik çift yönlü klima en babasıdır zaten de cd changer ve ısıtmalı elektrikli koltuk cruise control vs vs çok güzel de bak bakayım oralarda bu arabanın içi çok dar ona da bi çözüm bulmuşlarmı arka koltukta oturanların kafası arka camın tam ortasına geliyo :D :D
yücel gönderdiğin sitenin ilerleyen sayfalarında kendimden geçtim elektronik anahtar ney lan ben bu özelliklerin hepsini benim arabaya toplamaya kalksam ömür yetmezz :D :D
Baştan sona kadar keyifle okudum cok cok keyif aldım okurken inş sizde aracı kullanırken sıkıntısız keyifle kullanırsınız aracı
Tüm anlatımı bi solukta okudum :D çok güzel iş başarmışsın dostum verdiğin emek paha biçilemez gerçekten. kazasız belasız kullanman dileğiyle :icon_tup:
Emeğine sağlık kardeş,Allah utandırmasın :) Maşallah
maşallah çok güzel bir proje olmuş sizin için. zevkle okudum bütün yazıları inş geri kalan eksiklerinizide tamamlar güzel günlerde binersiniz :)
maşallah Allah kaza bela vermesin bende batı kampüsünde görüyodum bilmediğim bi arabaydı fotoğrafını çekip konu açaçaktım aracın markası ne die :D
Maşşallah emek büyük :) kazasız belasız inş
emegınıze saglık
Emre ilk getirdiğinde çok farklıydı şimdi gayet toparlanmış :)
Tek tek bütün konunu okudum çok güldüm,eğlendim, keyifle okudum...ve takipteyim
Emeğine bileğine sağlık . kardeşim.. ;)
Maşallah güzel toparlamışsın aracı. Bende kaza öncesi ve kazalı halleri ile ilgili fotoğraflarıda olacaktı arşivime bir bakmam gerek eğer görmek istersen. sonraki aşamaları ile ilgili fotolarıda olacaktı.
Alt takım parçalarını nasıl bulamadın şaşırdım açıkcası her türlü parçası var çünkü!
Bende g4 kullandım ama şu an g5 kullanıyorum.
Alt takım ile ilgili parça konusunda ihtiyacın var ise sadece alman gereken yerin telefonunu verebilirim yan sanayide olsa ellerinde bulunuyor genelde, şase numaranla söylersen doğru parçaya daha iyi ulaşabilirler.
Aracının en büyük eksikliği ön lip onuda çözersen tamamlanmış olacaktır.