Bi tur verirsin artık geldiğimde ahaha kanka 23'ünden sonra evi kiraladım ordayım zaten gölün karşısı gelirsin artık :D
Printable View
Bi tur verirsin artık geldiğimde ahaha kanka 23'ünden sonra evi kiraladım ordayım zaten gölün karşısı gelirsin artık :D
hayırlı olsun Doğu bu hali Türkiyedekinden daha güzel zaten :D
maşallah çok güzel bir araç, TR'de olmaması üzücü
ceyarim hayirli uğurlu olsun
Honda fetisisti :)
maşallah hayırlı olsun.
- Hayırlı olsun. Türkiye'de Honda'nın birçok modelinin sadece fotograflarını görebilmek üzücü maalesef...
hayırlı olsun bence çok güzel bir seçim yapmışsın :) polis derdide çok olmaz orda komple headers falan yapılıp keyfi çıkarılır valla :D
Teşekkürler Onurcum, valla free-flow egzoz hayatta almam bir daha, belki kaliteli free flow olmayan bir cat-back olabilir. Hızlı gitmesi-yarışma gibi bir derdim yok günlük kullanıma %100 uygun olmalı. Polisler pek karışmıyor evet..
Burada en büyük dert sigorta, soygun yapıyorlar bildiğin. Ve yaptırmak zorundasın plakan çıkmıyor yaptırmassan. Bittiği zaman yenilemessende $10.000 cezası var.
Direk gelip bismillah diyerek corvette alırsan aylık 800 dolar sigortaya ödersin, dışarıdan onu al bunu al diye söylemek en kolayı. Biraz daha beklemek lazım onun için, belki vatandaşlığı aldıktan sonra :D
Ben bu arabaya bile aylık ev sigortasıyla beraber $400 ödeyeceğim. İlk sene diye katlanacağız. İleride düşüyor.
Kusura bakma Doğu ama bunu yapmam gerekiyor, biliyorsun :D
http://images1.wikia.nocookie.net/__...e-facepalm.jpg
maşallah kazasız belasız kullanın duruşundan belli çok güzel..
Hayırlı olsun Doucum.
Kazasız belasız bin inşallah
kazasız belasız kullan doğucum :)
Hacı ben 4 çeker bekliyordum ama ötelemişsin fikirlerini. Hayırlısı olsun, çok güzel araç. İyi günlerde, güle güle bin. Çok da stock bırakma, yap bi'şeyler. Ruhunu öldürme. : )
Hepinize teşekkür ederim :)
Kardesim gule gule kullan. Degisik ulke degisik arabalar. Cok sanslisin tadini cikar...
Hayırlı olsun. Bu araçta bildiğimiz K20 motor'a sahip dimi Typer'daki?
K20Z3 var üzerinde Dou yazmış hatta ilk mesajında TR'dekiler K20A2