kardesım hayırlı olsun allah nazarlardan saklasın en iyilerine binersin inşallah
Printable View
kardesım hayırlı olsun allah nazarlardan saklasın en iyilerine binersin inşallah
Gercekten evrim gecirmis son hali masallah gule gule kullanin. :)
masallah dostum Allah kaza bela vermesin..
Maşallah kazasız belasız çok güzel araç :)
Maşallah çok güzel duruyo araç kazasız belasız binin inşallah umarım banada bir tane nasip olur :)
Masallah, sen aldiktan sonra kaderi guzellesmis guzel gunlerde kullanman dilegiyle.. Yazin v3 le gezmen dilegiyle :)
Maşallah çok güzel bir araç..Allah kaza bela vermesın..Yalnız aracın ilk halını hiç beğenmemiştim.Ama sen güzelleştirmişsin..10 olmuş 10..Allah herkesın gönlüne göre veriyor..
İyi günlerde kullan..
Benimde hayalım bir araç var İnşallah bende onu alacağım ileride...
AP1 i nedense cok seviyorum :D kazasiz belasiz kanka sana gunlerce bunu al diye bastirdim deger kiymet bilen birine gitti seviniyorum birde usdm fara donersen cok guzel olucak :D
Allah kaza bela vermesin Zeki, maşallah güle güle kullan çok güzel.
Ap1 olması da çok iyi, ilerde sıkılırsan ap2 yaparsın :)
maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
kardesim sonunda hayaline kavustun Tr nin en guzel en temiz s2000 i olacagından hicbirimizin süphesi yok allah gonlune gore versin en iyilerine layıksın ALLAH KAZA BELA VERMESİN seviliyorsun evlat zımba gibi mahsallah . . .
Maşallah Zeki,güle güle kullan. :)
Zekicim konuda anlatımda çok güzel olmuş.Araç için tek kelime mükemmel diyebilirim.Kazadan beladan uzak keyifle kullanmanı diliyorum.
Kardesim masallah. Severek okudum. Hayirli olsun:)
Masallah muradiniza ermissiniz gule gule binin:)
Maşallah kusursuz :)
41 kere maşallah kardeşim...
MasAllah araca yaptiginiz dokunuslar yerinde olmus ben sahsen ap1 kalmasi taraftariyim sadece usdm far dusunulebilir.Allah agiz tadiyla gule gule kullanmayi nasip etsin.
Maşallah kazasız belasız boncuk:)