Maşallah Allah Ağız Tadıyla Binmeyi Nasip Etsin...
Printable View
Maşallah Allah Ağız Tadıyla Binmeyi Nasip Etsin...
Masallah zeki canli goremedik daha ankaraya geldigimde tepene cokecem haberin olsun
maşallah sade ve şık olmuş kazasız belasız
Son hali sadelik ve guzellik de nokta olmus Masallah kazasiz belasiz surusler
Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin son hali çok güzel olmuş usdm farlarla yeni stoplarla fabrikadan çıkmış gibi olur.
Masallah bro tum araclarin gibi dort dortluk, ayrica kiymetini bilen ellerde olmasi cok guzel bu tip araclarin. Mersine geldiginde goruselim birde canli gorelim yawruyu
allah kaza bela vermesın masalalh arıcınıza
Zeki kazasız belasız kardeşim Evet hayatımda ki zorlu alışverişi zekinin arabasını alırken yaptım ama o araba benim kısmetimdi iyikide almışım Teşekkür ederim kardeşim herşey için tekrardan ALLAH Nazardan saklasın S2K 'yı Maşallah... ;)
Maşallah kazasız belasız . Allah bize de nasip eder inşallah hayal de kalmaz s2000. ***** sitede uzun süredir duruyodu yoksa karıştırıyo muyum ?
Maşallah, güncel hali gerçekten güzel ...
Güzel günlerde kullanman dileğiyle
Kazasız belasız
güle güle kullan kardeşim allah herkezin gönlüne göre versin aynı şekilde senin yaşadıgın gibi bende yaşıyorum her zaman s2000 hayalimdir umarım bende bir gün senin gibi bu hayallere kavuşurum kazasız belasız günlerde kullan kocaman maşallah....
Cok ıyı bı s2000 almıssın güle güle kullan
bak ben daha yeni goruyorum bunu...cok sevindim kardesim Allah c.c agiz tadi ile kullanmak nasip etsin,kaza bela gormeyesin insallah..41 kere masallah :)
Kanka Maşallah Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş emeğinin karşılığını almışsın
Maşallah Zeki çok güzel bir aracın var. Tam bir klasik. Ap1 kalsın ama. Bul buluştur oem ap1 bbs tak şuna :)
maşallah zeki çok güzel olmuş son hali Allah kaza bela vermesin :)
güle güle kullan allah gönlüne göre vermiş çok sevindim adına :)