maşallah son ahli çok daha güzel olmuş iyi günlerde kullan
Printable View
maşallah son ahli çok daha güzel olmuş iyi günlerde kullan
Masallah kazasiz belasiz zeki herkez kadar bende cok sevindim hayaline ulastigin icin ;) gelde cemabin seni bekler :D
vallaha masallah hep boyle bırseylerden vazgecerek buyuk emeklerle alan kısılerde resmen kendımı buluyorum masallahı var gercektenn kazasız belasız kullanın ınsallah :)
maşallah,o kadar emeğin boşa gitmemiş en son hali çok çok güzel olmuş cidden...hardtop pek sevmiyorum ama oem hardtop nefis durmuş :)
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)
Çok güzel bir görünüma kavuşmuş. Alma sürecinizde dolayı bu aracın yeri farklıdır sizde. Güle güle kullanın :)
Maşallah, hoş görünüyor
araba benım ust kat komsumun arabası. 2 sene falan kıpırdamadı yerınden. bı kez sahıbını araç basında gordum gençten bız yaslarda bı elemandı. hayatımda gorudugum en artış en burnu buyuk ınsanlardan bırıydı sohbet eedeyım araba hakkında bılgı alayım dedım kı uc bes kuruş param vardı nıyetlıydım. eleman resmen benı sıktır ettı yanından ne ıstıyosak ne varsa yazdık ılana gıt ılanı oku koy paranı cebıne gel dedı suratıma bıle bakmadı konusruken o derece kıl bı herıfti neyse sana kısmetmıs hayırlı olsun güzel makına
hayırlı uğurlu olsun.maşallah gercekten. ne halden ne hale getirmişsin aracı emeğine sağlık :icon_tup:
Maşallah Allah gönlüne göre vermiş. Darısı umut edenlerin başına inşallah
maşallah zeki,ap1de çok güzel bence sonuçta s2k :) güle güle binmek nasip olsun:)
maşallah gerçekten çok güzel.Kazasız belasız binmeniz dileği ile :)
Hayırlı olsun Zeki maşallah kazasız belasız
Güzel anlatım,hayaline kavuşmaktan güzeli yoktur heralde Güzel gunlerde kazasız belasız kullan inşallah.
Çok teşekkürler abi.
Daha başlamadım abi daha doğrusu burda cila kurumuyor yaza 2 güne bir inşallah :D
Oem jant harici te37 beğeniyorum oda kısmet :)
Amin çok teşekkür ederim.
Teşekkürler abi :)
Azim edince oluyor :) amin çok teşekkür ederim.
Beylikdüzünden aldım hatta Ataşehirden 2 gün gidip geldim ömrüm yolda geçti :D
Amin çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler kardeşim Allah'ıma şükürler olsun amin. :)
Amin cocom daha iyisini sana alırız inşallah :)
Daha yeni başladık daha büyük değişiklikler olucak inşallah çok teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim amin cümlemiz kazasız belasız inşallah.
Allah razı olsun daha iyileri sana nasip olur inşallah :)
Çok telekkürler inşallah Allah daha güzelini nasip eder.
V3 ap2 ye tamamen çevirirsem takıcam inşallah.
Çok teşekkür ederim :)
Daha güzelleştiricem inşallah.
İnşallah sende hayaline en kısa sürede kavuşursun abi çok teşekkür ederim :)
Kanka tekrar tekrar çok teşekkür ederim senin baskılarınla aldım ve iyiki aldım :)
Amin çok teşekkür ederim yavaş yavaş olur geriside inşallah :)
Amin teşekkür ederimm.
Amin kardeşim benim sende en iyilerine laiksin Allah birgün sanada en güzelini vericek inşallah ve o gün yine kendime aldığım ilk günki gibi mutlu olucam inşallah :)
Güle güle bin masallah
Çok teşekkür ederimm :)
Abi daha güzel olucak inşallah :) Çok teşekkür ederim geldiğinde mutlaka ara.
Teşekkür ederim Emrah abi özledim sizi yaza toplanalım mutlaka :)
Allah razı olsun hepinizden Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin inşallah :)
Teşekkür ederim erhan abi bende Mersin'e gelmeyi dört gözle bekliyorum çok selam cem abiye :)
Emek ederek almak bana çok daha güzel :) Çok teşekkür ederim.
Allah'a şükür boşa gitmedi abi. Daha güzel olucak inşallah hardtop bal kaymak oldu benim için bi ekstra çok teşekkür ederim :)
Aynen öyle herzaman yeri farklı olucak çok teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim.
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı dedim tam olarak.
2 sene onlarda kalmış zaten ve binilmemiş. Gerçekten anlattığın kadarlardı teşekkür ederim.
Daha güzel olucak inşallah çok teşekkür ederim.
Amin Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Çok teşekkür ederim abi 4 teker 2 koltuğa razıydım ben :D
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.
Aynen abi çok güzel bi duydu :) Teşekkürler
AP2 ye çıkma kırık dökük parçalarla değilde sıfır parçalarla dönmek istiyorum vede yarım yamalak değilde hepsi bianda olsun istiyorum oda bi hayli pahalı.
Onun için bir sene ap1 olarak güzelleştirelim sonra ap2 inşallah :)
Maşallah diyelim, insanın hayallerini gerçekleştirebilmesi kadar güzel bir şey yok. Allah kazasız belasız binmeyi nasip eder inşallah :)
Kardesim kazasiz belasiz bin ne demek masallah kocaman boyasiz s2000 tabi ya :)
Her zaman biliyosun :)
maşşallah seçim iyi olmuş :)