kardesım hayırlı olsun allah nazarlardan saklasın en iyilerine binersin inşallah
kardesım hayırlı olsun allah nazarlardan saklasın en iyilerine binersin inşallah
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
Gercekten evrim gecirmis son hali masallah gule gule kullanin.![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Maşallah çok güzel duruyo araç kazasız belasız binin inşallah umarım banada bir tane nasip olur![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Masallah, sen aldiktan sonra kaderi guzellesmis guzel gunlerde kullanman dilegiyle.. Yazin v3 le gezmen dilegiyle![]()
US Performance
Maşallah çok güzel bir araç..Allah kaza bela vermesın..Yalnız aracın ilk halını hiç beğenmemiştim.Ama sen güzelleştirmişsin..10 olmuş 10..Allah herkesın gönlüne göre veriyor..
İyi günlerde kullan..
Benimde hayalım bir araç var İnşallah bende onu alacağım ileride...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
AP1 i nedense cok seviyorumkazasiz belasiz kanka sana gunlerce bunu al diye bastirdim deger kiymet bilen birine gitti seviniyorum birde usdm fara donersen cok guzel olucak
![]()
Allah kaza bela vermesin Zeki, maşallah güle güle kullan çok güzel.
Ap1 olması da çok iyi, ilerde sıkılırsan ap2 yaparsın![]()
kardesim sonunda hayaline kavustun Tr nin en guzel en temiz s2000 i olacagından hicbirimizin süphesi yok allah gonlune gore versin en iyilerine layıksın ALLAH KAZA BELA VERMESİN seviliyorsun evlat zımba gibi mahsallah . . .
" Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?"
Zekicim konuda anlatımda çok güzel olmuş.Araç için tek kelime mükemmel diyebilirim.Kazadan beladan uzak keyifle kullanmanı diliyorum.
Masallah muradiniza ermissiniz gule gule binin![]()
41 kere maşallah kardeşim...
MasAllah araca yaptiginiz dokunuslar yerinde olmus ben sahsen ap1 kalmasi taraftariyim sadece usdm far dusunulebilir.Allah agiz tadiyla gule gule kullanmayi nasip etsin.
Bunca boş konuşan insanın arasında dilsiz olmak engel değil;devrimdir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)