Son gelişmeler sayfa: '10'
Bakım fotoğrafı ve far temizliği sayfa: '11'
F.Doğan Photography sayfa: '12'
Anıl Erdoğmuş Photography sayfa: '13'
Aslında daha hiçbir işimiz bitmedi.
Öylesine telefonla çektiğim fotoğraflar harici fotoğrafıda yok ama kış uykusuna yatırdığım için uzun bi sürede olmicağı için konusunu açmak istedim.
Herşeyi bitmiş haliyle profesyonel fotoğrafları yaza inşallah
2008 yılında ilk arabam fiestadan başliyim hemde dünden bugüne arabalarım gibi olsun
O zamanlar ep3-s2000 diye ölüyordum ama bana çok uzak hayallerdi.
Dizel 68hp 1.4 dizel motor az yakıp kaçmayan cinstendi
Ve sonra artık egsozlu birazda giden araba isteği fiestadan soğumama ve biran önce elden çıkarmama sebep oldu.
Üstüne biraz ekleyerek alabiliceğim en mantıklı araba 207 gt idi.
Herkesin karşı gelmelerine rağmen gittim aldım ve beni çok eğlendirmişti.
S2000 hala uzak bi sevdaydı
Ankara'ya okumaya gelicektim ve 207 nin basıklığı sertliği polisle yaşadığım sorunlar beni bezdirmişti. Zorda olsa vedalaştık ve o sayfada kapandı
S2000 hala çok uzak bi sevdaydı.
Arkadan itiş bi araba belki sevdamı biraz dindirir diye facelift 3.25i e46 yı aldım.
E46 çok yordu beni.
2. bi araba parası harcadım ama kusursuz olmuştu bana göre.
Bir seneyide onunla devirdikten sonra ve okulumun son senesine yaklaştıkça umudumu yitirmeye başlamıştım.
Ama artık almalıydım. Yakın arkadaşlarıma aldırdım aldırmaz olaydım hergün binmek için onlarda yatıp kalkar oldum
Ve yaz başı para biriktirmeye karar verdim.
Kız arkadaşımında çok büyük desteği ile bir yaz nerdeyse hergün evde oturup tatile gitmeyerek büyük bir miktarda para biriktirdim.
Hala büyük bi eksik vardı ve babama biraz ısrar ederek alttan girip üstten çıkıp destek çıkmasını sağladım
E46 yı siteden S16 nickli Eray'la pazarlık vb ettikten sonra o ara bütçeme en yakın Aren'in arabası vardı.
Bir gece sabaha kadar yalvar yakar pazarlık ettik ve sabah beni kırmayacak bir fiyat verdi.
Eray arabayı daha almaya gelmediği için önünü kapamak istemedim ve arabam satılır satılmaz yanındayım dedim.
Derken Eray'la zorlu bi alış-veriş sonucu e46yı sattım noterden çıktık arkadaşım beni aldı İstanbul'a otobana çıktım Aren'i aradım noterdeyim dedi ve dünya başıma yıkıldı
Derken istanbula vardık. 1-2 araba baktım ama içime sinmedi.
Herkesle irtibattayım ama bütçeme göre hiçbir araba yoktu.
En son Aren 34 GAZ ı al diyorum başka birşey demiyorum dedi. STP selçuk abi sorgulama yapınca onu aradım ben alıcaktım ama madem çok istiyosun git al kaçırma dedi.
2sinede yardımları için teşekkür ederim.
Fiyat konusunda açığım vardı ve bu arabaya talip olan herkesin bildiği meşhur huysuz dede fiyatta 1krs inmem dedi. Öyle böyle derken gittim arabaya baktım ve inanamadım. İmkanları zorlayıp 3-5 daha yaratıp bir şekilde hallettim ve notere gittik. Redhack sağolsun sistemi çökerttiği için 1 gün daha uzadı ama en sonunda boyasız hatasız tertemiz s2000ime kavuştum
Amcadan değil dede'den S2000
Bu muhabbeti pek sevmiyorum ve dede ilk sahibi olmadığından dolayı bu sloganı çok kullanmıyorum
Meşhur huysuz dede'miz ve koşturmacadan uykusuzluktan bitmiş ben.
İlk aldığım hali.
Noterden çıkar çıkmaz doğru kurtez e gittim.
Ramaz'an abi sağolsun herşeyine baktı etti acil yapılması gerekenleri halletti ve okeyi verdi.
İlk işim tabiki stickerları sökmek oldu
Ve ilk günün fotoğrafları
Ankara'ya döner dönmez yıkandık.
Teybi orjinal kasetçalardı ve ilk iş olarak ap2 oem cd çalar aldım.
Teyp ap1 inki oldukça sade olduğundan ap2 kapak aldım ve takıldı.
Ardından ilanlarda emre_ nickli Emre abinin greddy tic single ilanını gördüm ve aldım. (NOT: Emre abi hakkın bende büyük herşey için teşekkür ediyim burdanda)
Oem egsoz ve katalitiğe veda
Yüksekliği çok canımı sıkıyordu ground contol arayışları boş çıkınca ve selçuk abinin xyz coil var istersen diye mesaj atmasıyla oem yay ve amortisörlerimizi söküp coillendik.
Lipimiz ABD den geldi gelicek derken sonunda geldi
Ve şimdilik bukadar
Daha işimiz çok ama vaktimizde bir okadar çok.
Allah izin verirse bir ömür veya LS3 bir Corvette C6 alana kadar satmicam.
Ve o güne kadar delme çatma hiçbir iş yapılmadan gözüm gibi bakıcam.
Anlattıklarım çok çok kısa bi özetti okuyanlara teşekkür ederim bir Maşşallah'ı çok görmeyin
Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin
![]()