Çok teşekkür ederim kanka Allah razı olsun
Hepinizden Allah razı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Dünya malıyla havalara girmekte neyin nesi ferrarisi olanda ekmeğe muhtaç olanda 2 karış mermere 4 satır yazı olucak sonuçta![]()
Çok teşekkür ederim kanka Allah razı olsun
Hepinizden Allah razı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Dünya malıyla havalara girmekte neyin nesi ferrarisi olanda ekmeğe muhtaç olanda 2 karış mermere 4 satır yazı olucak sonuçta![]()
Kardeşim Maşallah coilover lip falan harika olmuş kesene bereket.
Aldığın gün dün gibi aklımda dört dönmüştük arabanın etrafında boya makinesiyle inanamayıp bir tur daha atmıştıkiçi dışı tertemiz evladiyelik araban var Allah nazardan korusun. Bekliyoruz en kısa zamanda kop gel
![]()
kazasız belasız maaşallah s2000 sanırım en buyuk hayalim![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
ben bu arabanın ilanını gördüğümde katliyam demiştim sen sanat eseri çıkarmıssın kazasız belasız hayırlısıyla bin darısı başıma inşallah![]()
Varex Candır! http://sigcreator.andrewjnuttall.com...rand=278506023
Hayırlı uğurlu olsun , darısı bize olsun![]()
Maşallah...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Hayalimdeki arabaBizim hikayemizde inşallah sizinki gibi olurda kısa sürede S2ooo e bineriz
Bu arada alabileceğiniz en temiz S2k'dan birini almışsınız. Allah kaza bela vermesin...
Masallah Masallah Bende Yakindan Gordum Biraz Ugrastirdi Seni Ama Olsun Ins. EMEGININ karsiligini AlirsinBerkinle Birlikte Nice Gezmelere ins.
Tufan Ege Dumanli
Allah kaza bela vermesin . Son haliyle park ormandaki kapalı garaja geri geri girmeye devam gibi görünüyor, bu konuda peugeot size çok çektirdi
![]()
Maşallah kazasız belasız![]()
Kuzencim kazasız belasız bin inşallah.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)