Maşallah,
Görüntü çok güzel, yay düşünüyodunuz zaten jant olarakta eğer volk te37 gold düşünürseniz mükemmel durur..
Maşallah,
Görüntü çok güzel, yay düşünüyodunuz zaten jant olarakta eğer volk te37 gold düşünürseniz mükemmel durur..
siz ikisinide kullanmis biri olarak ne gibi teknik anlamda iyilesmeler gordunuz paylasirmisiniz merak ediyorum ozellikle boyle ikisine kullanmis birinden , tesekkurler
araca gelincede cok guzel masallah , orjinal jantlar kalsada 5 cm yayla mukemmel otesi durur. kazasiz belasiz![]()
Maşallah çok güzel aracınız..Füme rengi arkadasımda var ilk başlarda city'ye benzetip sevemesemde zamanla baya alıştı gözümüz.. Allah kaza bela vermesin..
Bu amerika versiyonu bagajı forumlarda gördüm ama ebay falan olsun hiç denk gelmedim varmı satan eden birileri ?? Arkadasımı kafalama durumum yüksek cünkü![]()
1 aydır kullanıyorum megane 2 'den sonra aşırı tok ve seri bir araç olduğunu anladım. Amerikan versiyon plakalık bence hoş durmuyor. Modulo kit takarakta en mantıklısını yapmışsınız.
Geriye sadece yay+jant kalmış kazasız belasız.
fb7 lere ilkde ısınamamıştım ama şimdide hayranım maşallah
Yanılmıyorsam küçükpark teras kafenin orda görmüştüm. çok şık maşallah.
Drive to win!
maşallah neco,kazasız belasız olsun kardeşim![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Maşallah biraz daha basılsa cok daha iyi olcak sanırım![]()
İnstagram : mustafatoprakk
Facebook : https://www.facebook.com/MustafaToprakphotography
İsmini vermek istemediğim bir bayiiden,fb7'nin,fd'6 dan dolayı düşen accord satışlarını dengelediğini duymuştum.Aynı bayiide bu kasayı inceleme imkanım da oldu.Ne bileyim.. Sevemedim.. Çok güzel yapılmış fb7 lerde gördüm..Ama her zevke hitap edebilir hale gelebilmesi için kesinlikle biraz müdahale gerekli diye düşünüyorum,kazasız belasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)