Maşallah ventoya güzel duruyor eğer uzun süreli binceksen golf3 recaro koltuklarından ön arka bulup değiştirirsen daha güzel olur![]()
Maşallah ventoya güzel duruyor eğer uzun süreli binceksen golf3 recaro koltuklarından ön arka bulup değiştirirsen daha güzel olur![]()
Teşekkürler
Teşekkür ederim bakalım hayırlısı
Allah razı olsun Melih abi sağolasın
Teşekkür ederimSendeki te37 ler bana fikir verdi dün dikkat ettim sanırım bende te37 alıcam
Koltuklarla oynamayı düsünmüyorum
Eyvallah kankaAynen yaz gelsin de bende bu sefer sağlam parlatıcam
![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Maşallah iyi bakıyorsun araçlarına.
Bakalım buna ne kadar bineceksin.
Kazasız, belasız, keyifli sürüşler.![]()
Kaputtaki vernik atması her arabayı yıkamamda büyüyecekti ve çok gözüme takılmaya başladı.Düşünürken düşünürken hem daha çok büyümesin hemde kötü durmasın diye alman bayrağı yapmak geldi aklıma aksesuarcıdan sarı siyah kırmızı sticker yaptırıp yapıştırdım.Birde arka bagaj kapağına ''D'' sticker ı olmazsa olmazdı
![]()
Sanki daha önce yorum yaptım diye hatırımda kalmış ama yapmamışım yada yaptım teknik bir arıza oluştu![]()
cidden çok temiz ve güzel duruyor göze batan tek şey ön tampon plastikleri onlarada kısa zamanda el atmalısınjantlar güzel ama daha iyisi olabilir. maşallah kazasız belasız
Berkay maşallah kaptırdın gidiyorsunsöylenenler söylenmiş bende bir kaç bişey ekleyeyim bu saat ten sonra düz bi jant kullanırsan daha çok sıkılırsın, yine renkli bişey kullan derim renk sana kalmış, sarılar benim gözümü yordu belki canlı daha farklıdır
aracın rengini çok beğendim mavi yeşil değişik bi renk
Allah kazasız belasız belasız binmeyi nasip etsin bunu da takip ediyorum bakalım neler çıkacak
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
Çok teşekkürler , yakın zamanda tamponu yapıcam havalar soğuk uraşamıyorumJant konusunda farklı birşeyler düşünüyorum imkanı biraz düzeltince değiştiricem inşallah
Aynen öyle, Teşekkürler
Teşekkürler
Eyvallah kardeşim yine aklımda farklı bir jant var bakalım yapıcaz birşeyler inşallah![]()
maşallah güle güle bin
bu arada araç kartal cevizli taraflarındamı
Aga masallah kazasiz belasiz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)