hacı o kapağı polisaj yaptırma çünkü hala kaynak yerleri gözüküyor olacak. Sıfırı 70tl di sanırım sıfırını al öyle yaptır benceBide göremedim ama sanırım k&n filtre üzerinde değil ?
hacı o kapağı polisaj yaptırma çünkü hala kaynak yerleri gözüküyor olacak. Sıfırı 70tl di sanırım sıfırını al öyle yaptır benceBide göremedim ama sanırım k&n filtre üzerinde değil ?
Legen...wait for it...dary!
Yeni kapagi yapicam zatenkn filtreyi umut sokmus bagajda duruyodu mikserle beraber taktirmadm bende kaputu yamultuyo alttan bide lpg fazla havayi sevmiyo takmayi dusunmuyom
abimin vosvosa takicaz onu benzinli o
![]()
Hakkı Can Eryüzlü...
Bizim yaptığımız mikser ve ayarla çok çok iyiydi aslında. civiclere çok şaka yapıyodum![]()
Legen...wait for it...dary!
kardesim ali'den sonra kendisi gibi piskopatca araba hastası olup ugrasacak bi arkadasın alması güzel olmusmikserden kastınız Blos mikser mi? eğer oysa takmanı kesinlikle tavsiye ederim şiddetle
Alinin dedigi gibi civiclere hatta bazen yeni model cruze tarzı araçlarada şakalar yapabilirsin
) jant olarak ne düşünüyorsun?
cstuningstore
tesekkürler sağolunmikser lpg mikseri işte ben pek anlamam ilk kez tofaşa biniyom
takıcam fakat twistedin eski sahibi mikserle kn filtreyi söküp orjinale dönmüş pek verim vermiyormuş bide yakıtı aşırı etkiliyormuş bende taktırmadım ama duruyor belki takarım bilmiyorum
jant olarak elimde gümüş gri bbs var 16 inç 9 offset ama satılığa çıkardım bugün yarın gider gitmezse takıcam
bu arada arabanın kapı kilit ayarları bozuktu ve merkezi kilitleri kapatmıyordu hepsini söktük tamir ettik kalorifer petekleri değişti iç detaylı temizliği yapıldı idaretenlik bir teyp birde kolon baglandı şimdilik jant lastik kaldıkafamda yapılacaklar listesinde
-jantlar takılcak
-yaylar yeni alınıp bbslere göre presslencek
-çıtır bir amfi bas teyp alınıp takılıcak
-nikelaj egzoz ucu çift kafa
-brembo kaliper kapakları
-sisleri xenon farlarıda jdm sarısı yapcam ve farları zaman bulursam gunmetalle karartıcam
bunlardan başkada birşey yapmayı düşünmüyorumsonra en son bitti diyincede güzel bir prof çekim tamamdır
![]()
Hakkı Can Eryüzlü...
güncel çekelim bayadır unutmuşum aracın konusunu
sizlere danışmak istedigim birkaç husus var bu hafta arabaya jant alcam aklımda arkalara 10 offset azev önlere 9 önlere 195 45 16 arkalara 215 45 16 takmak var ama bütün herkes 215 50 13 cms 40 tak diyorcms40 ıda hiç sevmiyorum ama takılı arabaları inceledikçe hoşuma gitmeye başladı
önerilerinize açığım jant lastik
![]()
birde bu yaylardan bir an önce kurtulmalıyım araba top gibi sekiyor zıp zıp zıp hiç esnemiyor birde sağ taraf daha basık geliyoracaba yay mı kırıldı yada amortisör mü patldı bilmiyorum onlarada el atıcam yeni sıfır yay alıcam 2 tane . basma konusuna gelince herkes kes gitsin diyor ama ben pek istemiyorum sadece soguk press yapmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neolr? spor yay var internette 150 tlye önlere 7cm arkalara 5 hiç uraşmadanöylemi yapsam?
Hakkı Can Eryüzlü...
cms40 ın offsetlisini gördüm gecen bi takside onlere normal cms40 arkalara ofsetlisini takabilirsin
215 lastık olmadan bi esprisi olmaz ama
bende 215 cms ikilisi ile kullanıyorum bence basıklık ile beraber gerçekten yakışır aracınıza deneyin isterim![]()
bende diyorum cms 40 ama hasta işi lastikte gerekir onlara bu arada içine hastayım tekrar yazıyorum
birde öneri : şu lpg anahtarını gizleme imkanın varsa gizle gitsin park sensör göstergesinide iç dikiz ayna üzerine koymalısın
Şüphe , tek gerçektir ...
Oneriler icin tesekkurler cms40 215 yada azev ikisinden birini koyucam vala bakalm bu hafta dolanicam lastikcileri
Hakkı Can Eryüzlü...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)