maşallah keyifle kullanın aracınızı..
Printable View
maşallah keyifle kullanın aracınızı..
Maşallah maşallah :) Kazasız belasız günlerde kullanın, koltuklara bayıldım :)
Maşallah, kazasız belasız kullanın. Çok temiz olduğu her halinden belli oluyor. Bu rengini de ayrı beğeniyorum. İyi günlerde sürün inşallah. :)
Hayırlı olsun temizliği muazzam cidden, Allah kaza bela göstermesin :)
Hayirli olsun kardesim, Allah kaza bela vermesin.. Forge'un dumpvalve adaptorunu sizmi taktiniz yoksa aldiginizda uzerindemiydi?
Hayırlısı olsun emir Allah kaza beka vermesin
Maşallah hocam umarım orjinal kullanırsınız böyle çok güzel gözüküyor.
Araç çok güzel, nazar değmesin. Yalnız böyle bir canavara modifiye anlamında hiç dokunmazdım, kalmadı stok RC, GT..
maşallah allah kaza bela vermesin ilandayken çok bakıyordum yanılmıyorsam uzun süredir ilandaydı araç size nasipmiş demek allah kaza bela vermesin :)
çok teşekkürler allah razı olsun. :)
:D allah razı olsun cok sagol. jbl opsiyonu rczlerde var diye biliyorum. yinede bakarım hiç dikkat etmedim. 207 en full'ü ama.
allah razı olsun hacım sagol evet forge turbo daha uzun ömürlü olsun diye taktırmıs sahibi fazla basıncın turboya zarar vermemesı için. aldıgımda vardı :)
allah razı olsun cok sagolun. :)
teşekkürler amin. aynen koltuklar ayrı bi dünya :)
iyi dileklerınız için cok sagolun allah razı olsun :)
sagol melıh çok teşekkürler:)
allah razı olsun kardeşim sagol , amın cumlemıze vermısn insallah , aldıgımda vardı hacım :)
sagol önderim allah razı olsun kardeşim:)
allah razı olsun kardeşim. :) hiç bir şekilde bozmicam aracın hiç bir yerini. sacede coilover takıcam :)
amin kardeşim hiç birimizin aracnazar degmesın insallah , aynen araç böyle kalıcak ellemicem aracın hiç bir yerini. :icon_tup:
amın kardeşim cok sagol. amin cumalemıze rabbım kaza bela vermesın insallah. evet arac normal RC piyasasının 11 bin tl üstünde seyrediyordu bir müdded kalması normaldir. :) bende bakardım ilana hergün ole nasıp oldu cok sükür :)
Aslan kullanıcısı olarak harika bir araç ne denir :)
Maşallah nazar değmesin
kapılardaki ve kelebek camının altındaki kolonlar JBL. merak ettım bak şimdi bagajdakide JBL mi. yarın bi bakım ona ben ama büyük ihtimal vardır :D gece 12 de niye soledin abi şimdi :hahaha:
sagol aslan kardeşim benım daha güzelleri nasıp olsun insallah sanada :)
allah razı olsun amın. çok sagolsun :)
maşallah güle güle kullanın yemeyip yanında yatmışlar bunun uzun yıllar :D
Maşallah çok güzel :)
hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin ..
Valla size şanslı demek az kalır. İnşallah tekeri hep düz basar.
Tamam verdim kararı alıyorum bende bi Le Mans gaza geldim :D