maşallah keyifle kullanın aracınızı..
Maşallah maşallahKazasız belasız günlerde kullanın, koltuklara bayıldım
![]()
Maşallah, kazasız belasız kullanın. Çok temiz olduğu her halinden belli oluyor. Bu rengini de ayrı beğeniyorum. İyi günlerde sürün inşallah.![]()
Burak ERGÜÇ
Hayırlı olsun temizliği muazzam cidden, Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Hayirli olsun kardesim, Allah kaza bela vermesin.. Forge'un dumpvalve adaptorunu sizmi taktiniz yoksa aldiginizda uzerindemiydi?
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
Araç çok güzel, nazar değmesin. Yalnız böyle bir canavara modifiye anlamında hiç dokunmazdım, kalmadı stok RC, GT..
maşallah allah kaza bela vermesin ilandayken çok bakıyordum yanılmıyorsam uzun süredir ilandaydı araç size nasipmiş demek allah kaza bela vermesin![]()
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
çok teşekkürler allah razı olsun.
allah razı olsun cok sagol. jbl opsiyonu rczlerde var diye biliyorum. yinede bakarım hiç dikkat etmedim. 207 en full'ü ama.
allah razı olsun hacım sagol evet forge turbo daha uzun ömürlü olsun diye taktırmıs sahibi fazla basıncın turboya zarar vermemesı için. aldıgımda vardı
allah razı olsun cok sagolun.
teşekkürler amin. aynen koltuklar ayrı bi dünya
iyi dileklerınız için cok sagolun allah razı olsun
sagol melıh çok teşekkürler
allah razı olsun kardeşim sagol , amın cumlemıze vermısn insallah , aldıgımda vardı hacım
sagol önderim allah razı olsun kardeşim
allah razı olsun kardeşim.hiç bir şekilde bozmicam aracın hiç bir yerini. sacede coilover takıcam
amin kardeşim hiç birimizin aracnazar degmesın insallah , aynen araç böyle kalıcak ellemicem aracın hiç bir yerini.
amın kardeşim cok sagol. amin cumalemıze rabbım kaza bela vermesın insallah. evet arac normal RC piyasasının 11 bin tl üstünde seyrediyordu bir müdded kalması normaldir.bende bakardım ilana hergün ole nasıp oldu cok sükür
![]()
Aslan kullanıcısı olarak harika bir araç ne denir![]()
kapılardaki ve kelebek camının altındaki kolonlar JBL. merak ettım bak şimdi bagajdakide JBL mi. yarın bi bakım ona ben ama büyük ihtimal vardırgece 12 de niye soledin abi şimdi
sagol aslan kardeşim benım daha güzelleri nasıp olsun insallah sanada
allah razı olsun amın. çok sagolsun![]()
Maşallah çok güzel![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)